ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κοιτάζει μόνο πιο ψηλά η Νίκη

κοιτάζει-μόνο-πιο-ψηλά-η-νίκη-106546

Η Νίκη Βόλου δείχνει να έχει βρει έναν καλό αγωνιστικό βηματισμό και μετά το 0-0 προχθές Τετάρτη με την Ξάνθη εκτός έδρας, που σημαίνει ότι η ομάδα έμεινε αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βλέπει μόνο πιο ψηλά, όντας τώρα ισόβαθμη με τον Ηρακλή στην 5η θέση με 32 πόντους.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι κυανόλευκοι επιδιώκουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και κλείσιμο της σεζόν, διατηρώντας στο μείον τέσσερα τη διαφορά με την ντεφορμέ Ξάνθη, που έχει ένα λιγότερο παιχνίδι και βρίσκεται στην 4η θέση, η οποία είναι ένας εφικτός στόχος της Νίκης.

Με την Ξάνθη έγινε ένα κλειστό παιχνίδι με το τελικό 0-0 να φαντάζει ως ένα λογικό αποτέλεσμα, βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα, στον οποίον η Νίκη ήταν σοβαρή και ανταγωνιστική απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και θα μπορούσε στη μεγάλη ευκαιρία του Μιράντα στην έναρξη του δεύτερου 45λεπτου να αναζητήσει και κάτι καλύτερο.

Βασιλείου και Παναγιωτίδης δεν παίζουν με Θεσπρωτό

Ο Ανδρέου και ο Βασιλείου συμπλήρωσαν στο ματς με την Ξάνθη τέσσερις κίτρινες κάρτες, κάτι που σημαίνει ότι στα επόμενα ματς θα χάσουν ένα παιχνίδι.

Ο Βασιλείου δηλώθηκε να εκτίσει στο κυριακάτικο ματς με τον Θεσπρωτό στη Νεάπολη την ποινή της μίας αγωνιστικής και στο ίδιο ματς θα λείψει επίσης λόγω τιμωρίας ο Παναγιωτίδης, που είχε αποφασιστεί μετά το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου (20η αγωνιστική), όταν και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, να ξεχρεώσει στο ματς με την ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Ο Ανδρέου αποφάσισε η τεχνική ηγεσία να εκτίσει στην αναμέτρηση με την Καβάλα εκτός έδρας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης χθες έκαναν αποθεραπεία και γυμναστήριο, ενώ σχετικά με τον Τσουκαλά, που έκανε ράμματα στο φρύδι, δεν θα έχει πρόβλημα συμμετοχής με τον Θεσπρωτό.

Μία νίκη στα τελευταία έντεκα ματς ο Θεσπρωτός

Ο επόμενος αντίπαλος της Νίκης Βόλου, Θεσπρωτός, φαίνεται να διανύει καθοδική πορεία και να μη βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η βολιώτικη ομάδα, για να πάρει και τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στην Ηγουμενίτσα με 2-0.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά το υπέρ του 2-1 επί του Ολυμπιακού Β’ την 13η αγωνιστική είχε ανέβει στην 5η θέση με 16 βαθμούς, ενώ η Νίκη ήταν τότε 9η με 12. Ωστόσο, ο Θεσπρωτός στα τελευταία έντεκα ματς έχει μία νίκη με 0-3 επί του Πιερικού, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, φτάνοντας έτσι τους 24 πόντους, τη στιγμή που η Νίκη κατάφερε εκεί που υπολειπόταν τέσσερις βαθμούς του κυριακάτικου αντιπάλου της να έχει πλέον διαφορά οκτώ πόντων, επιδιώκοντας να την πάει μεθαύριο Κυριακή στο +11.

Τα παιχνίδια στα οποία έχουν βρεθεί αντίπαλοι στο παρελθόν Νίκη και Θεσπρωτός, είναι τα εξής:

05/09/99, Θεσπρωτός-Νίκη 4-4 (Γ’)

09/02/00, Νίκη-Θεσπρωτός 1-1 (Γ’)

29/11/15, Θεσπρωτός-Νίκη 2-0 (Γ’)

10/04/16, Νίκη-Θεσπρωτός 1-1 (Γ’)

02/10/16, Νίκη-Θεσπρωτός 1-0 (Γ’)

16/10/16 Νίκη-Θεσπρωτός 3-0 (Κύπελλο Γ’)

12/02/17, Θεσπρωτός-Νίκη 0-3 (Γ’)

05/05/19, Νίκη-Θεσπρωτός 0-1 (Γ’)

12/05/19, Θεσπρωτός-Νίκη 2-0 (Γ’)

29/09/19, Νίκη-Θεσπρωτός 2-1 (FL)

05/01/20, Θεσπρωτός-Νίκη 0-1 (FL)

11/12/21, Θεσπρωτός-Νίκη 2-0 (SL2)

Γυρίζει με Αλμωπό στο Πανθεσσαλικό και δεν ξαναφεύγει

Η Νίκη αναγκάζεται λόγω της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λιγκ 1, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή και την επόμενη Τετάρτη με τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό αντίστοιχα, να χρησιμοποιήσει για 5η φορά στο πρωτάθλημα τη Νεάπολη και έκτη συνολικά (έπαιξε εκεί με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο) τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η Νίκη φιλοξενεί αντίπαλο στη Νεάπολη, αφού τα επόμενα τέσσερα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ως γηπεδούχος η Νίκη θα τα δώσει στο Πανθεσσαλικό.

Κι αυτό γιατί τα τρία είναι ημέρα Τετάρτη (Τετάρτη 6/4: Νίκη-ΠΑΟΚ Β’, Τετάρτη 13/4: Νίκη-ΑΕΛ και Τετάρτη 27/4: Νίκη-Ολυμπιακός Β’), όταν και δεν θα γίνονται αγώνες πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1, στα οποία παίρνει μέρος ο ΝΠΣ Βόλος (σ.σ. αυτά τα ματς θα γίνονται Σάββατο και Δευτέρα), ενώ αυτό με τον Αλμωπό είναι προγραμματισμένο για τις 27 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή. Εκείνο το Σαββατοκύριακο υπάρχει διακοπή στη Σούπερ Λιγκ 1 λόγω των φιλικών αγώνων της Εθνικής Ελλάδος με Ρουμανία και Μαυροβούνιο, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα χρήσης του Πανθεσσαλικού.

Η Νίκη εκτός από τα πέντε προαναφερθέντα παιχνίδια έδρας, έχει να αναμετρηθεί έως τη λήξη της Σούπερ Λιγκ ως φιλοξενούμενη με Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα, Απόλλωνα και Πανσερραϊκό.

Ευχαρίστησε τους οπαδούς

Η ΠΑΕ Νίκη ευχαρίστησε τους οπαδούς της που βρέθηκαν στην Ξάνθη, αλλά και τη γηπεδούχο ομάδα για τη φιλοξενία. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαριστεί από καρδιάς τους δεκάδες μεμονωμένους οπαδούς της που βρέθηκαν προχθές (9/3) στην Ξάνθη, προκειμένου να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, στην αναμέτρηση, με αντίπαλο τον ΑΟΞ. Η ανιδιοτελής αγάπη αυτών των ανθρώπων για την ομάδα μας είναι ο οδηγός μας για το μέλλον.

Παράλληλα, ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ξάνθη για τη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου