ΤΟΠΙΚΑ

Η Μ. Χρυσοβελώνη στο μνημόσυνο των αναπήρων θυμάτων πολέμου

η-μ-χρυσοβελώνη-στο-μνημόσυνο-των-αναπ-821673

Η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοβελώνη παρέστη την Κυριακή στο ετήσιο μνημόσυνο των αναπήρων Θυμάτων Πολέμου και Εθνικής Αντίστασης, που διοργάνωσε η ομώνυμη Ένωση της Μαγνησίας, χοροσταντούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου. Μετά το πέρας της τελετής η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε:

«Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στην Ένωση Αναπήρων Θυμάτων Πολέμου Μαγνησίας και ειδικά στον Πρόεδρό της κ. Αθ. Κουτσό, διότι με το μνημόσυνο για τις ψυχές αυτών των ηρώων, κρατούν άσβεστη τη μνήμη και θυμίζουν σε όλους εμάς την ηρωική θυσία αυτών των ανθρώπων που έδωσαν τη ζωή τους για μια Ελλάδα ελεύθερη, όπως της αξίζει να είναι. Αποτίουμε φόρο τιμής, σε όλους τους ήρωες. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους δέχτηκε»

Παράλληλα η κ. Χρυσοβελώνη παρέστη στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Κίνημα Πολιτών Βόλου «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», επικεφαλής του οποίου είναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, στην παραλία του Βόλου με τη συμμετοχή δεκάδων επιχειρήσεων που πρόσφεραν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα τους για τους επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής.

Η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε για την προσπάθεια που διοργανώθηκε: «Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία όλων των φορέων της περιοχής, αφού για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου γίνεται μια τέτοια δράση. Τα προϊόντα της περιοχής μας, τα παραδοσιακά προϊόντα, οφείλουμε να τα γνωρίσουμε, να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, την γνωριμία των καταναλωτών με τα ελληνικά τοπικά προϊόντα και την προώθησή τους»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου