ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από την ζωή ο επιχειρηματίας Θανάσης Λεμονιάς

εφυγε-από-την-ζωή-ο-επιχειρηματίας-θαν-802764

Εφυγε από την ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου Θανάσης Λεμονιάς, μετά από μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

Ο Θανάσης Λεμονιάς ήταν ιδιοκτήτης της εταιρίας ΜΕΚ Α.Ε. και ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών, με μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κατάγονταν από την Καρδίτσα, είχε διατελέσει πρόεδρος της «Μαγνησιακής Πίστης» και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος.

Ψήφισμα του Συνδέσμου Βιοτεχνών

Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας

Ψήφισμα για τον θάνατο του Θανάση Λεμονιά εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Άλλη μία θλιβερή απώλεια για τον κλάδο του μετάλλου μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Ο εξαιρετικός συνάδελφος και φίλος Θανάσης Λεμονιάς δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ο ξεχωριστός και υπερδραστήριος ιδιοκτήτης της ΜΕΚ Α.Ε. στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, κατάφερε με την ποιότητα των μεταλλικών κατασκευών του, να κατακτήσει όχι μόνο την Ελληνική και Βαλκανική αγορά αλλά να φτάσει ακόμη και έξω από τα σύνορα της Ευρώπης. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του Συνδέσμου και πέρασε με επιτυχία από όλες τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Διετέλεσε ακόμη και πρόεδρος με μεγάλη επιτυχία. Η απουσία του θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή όχι μόνο στο χώρο του μετάλλου αλλά και σε ολόκληρο τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας.

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας, τιμώντας τη μνήμη και την προσφορά του ψηφίζει:

  • Να εκφραστούν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
  • Να παραστεί ο Πρόεδρος του Συνδέσμου στην εξόδιο ακολουθία.
  • Να δημοσιευτεί το σχετικό ψήφισμα στα τοπικά ΜΜΕ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου