ΤΟΠΙΚΑ

Καταγγελία για φραστική επίθεση

καταγγελία-για-φραστική-επίθεση-73496

Για απαράδεκτη φραστική επίθεση του αντιδημάρχου Σκοπέλου Νίκου Βαφίνη, εναντίον εργαζόμενης που έκανε χρήση άδειας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας αναφέροντας πως ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου πήρε το ρόλο του ελεγκτή ιατρού και αμφισβήτησε ακόμη και την ιατρική βεβαίωση.

«Παρά το γεγονός ότι η συναδέλφισσα ακολούθησε όλη την προβλεπόμενη διαδικασία για χρήση της άδειας, απαίτησε μάλιστα χρησιμοποιώντας φρασεολογία του τύπου «θα σου κόψω τις μαγκιές» την προηγούμενη ενημέρωσή του για τη λήψη αναρρωτικής άδειας, δηλαδή να ρωτάμε και αν θα αρρωστήσουμε κιόλας», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ.

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές από αιρετούς αναπτύσσονται στο πλαίσιο της αντεργατικής πολιτικής, του αυταρχισμού και της καταστολής που ασκείται από τη σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και διαχρονικά από τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου. Φυσικά, δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες από τους εργαζόμενους, με επόμενο σταθμό τη μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της 6ης Απρίλη και στη συγκέντρωση στη Σκόπελο, στις 10.30 το πρωί στην παραλία» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου