ΤΟΠΙΚΑ

Κατοστάρι… για χορηγίες από την ομάδα Κένταυρος του Π.Θ.

κατοστάρι-για-χορηγίες-από-την-ομάδα-646587

Κατοστάρι… στην αγορά του Βόλου, θα «τρέξει» η Ομάδα Κένταυρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο πλαίσιο προγράμματος 100Χ100. Οι φοιτητές που μελετούν, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν αγωνιστικά μονοθέσια αυτοκίνητα τύπου Formula και λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς Formula Student, θα αναζητήσουν 100 χορηγούς που θα προσφέρουν ποσό 100 ευρώ ο καθένας, στηρίζοντας το έργο τους που είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.

Η εξόρμηση στην αγορά του Βόλου θα γίνει σήμερα, Τετάρτη. Οσοι θα συμμετέχουν στο 100Χ100, θα έχουν οφέλη: πέρα από το ότι θα στηρίξουν το έργο Ελλήνων φοιτητών με το να γίνουν χορηγοί του τρίτου μονοθέσιου της ομάδας, οι επιχειρήσεις τους θα προβάλλονται για όλη τη σεζόν 2016- 2017 από τα κοινωνικά δίκτυα της ομάδας, το λογότυπο κάθε επιχείρησης θα τοποθετείται σε ειδικά διαμορφωμένα πανό και θα προβάλλεται σε όλες τις δραστηριότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Προς τιμή των χορηγών θα γίνει εκδήλωση στο κέντρο του Βόλου.

Οσοι βέβαια το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στο 100Χ100 turbo, προσφέροντας 200 ευρώ στην ομάδα και κερδίζοντας θέση με την επωνυμία της επιχείρησής τους πάνω στο μονοθέσιο.

Η Centaurus Racing Team είναι μια ομάδα προπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που ιδρύθηκε το 2009 και έχει έδρα το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

Στόχος της ομάδας είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή πλήρως λειτουργικών αγωνιστικών μονοθέσιων τύπου Formula.

Κάθε χρόνο η ομάδα συμμετέχει στον μεγαλύτερο φοιτητικό διαγωνισμό Formula Student όπου συμμετέχουν φοιτητές από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου.

Φέτος, η ομάδα θα συμμετέχει με τον Θηρέα, που θα αναβαθμιστεί σε δύο διαγωνισμούς εκ των FS UK, FS Czech, FS East, FS Italy. Η επιλογή θα γίνει ανάλογα με τις ημερομηνίες των διαγωνισμών. Στόχος είναι η επιτυχής στο FS UK.

Σημειώνεται ότι η ομάδα είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και προκειμένου να καλυφθούν έξοδα συμμετοχής στους διαγωνισμούς, αναζητά χορηγούς από την τοπική κοινωνία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου