ΤΟΠΙΚΑ

Δυσφορία του Γ. Πρίντζου για τη Ρηγίλλης

δυσφορία-του-γ-πρίντζου-για-τη-ρηγίλλη-492347

Ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα και κάθοδο του πρώην δημάρχου Βόλου Κυριάκου Μήτρου στο Δήμο Βόλου αλλά και δυσφορία για το γεγονός ότι η νομαρχιακή παράταξη «Μαγνησία Μέλλον για όλους» έχει αγνοηθεί προς το παρόν παντελώς από τις συζητήσεις που γίνονται για τις περιφερειακές εκλογές περιείχε «το μενού» της προχθεσινής μαραθώνιας -όπως εξελίχτηκε- συνάντησης των μελών της παράταξης του πρώην Νομάρχη Γιάννη Πρίντζου.

Ο πρώην Νομάρχης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του νομαρχιακού συμβουλίου Μαγνησίας συγκάλεσε την σύσκεψη στο VOLOS PALACE, προκειμένου να συζητήσει με τους άμεσους συνεργάτες του για τις εξελίξεις και τη στάση που θα κρατήσει ο συνδυασμός εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Χωρίς -όπως επισημάνθηκε- να παραβλέπεται η προσωπική βούληση του καθενός, η νομαρχιακή παράταξη οφείλει να συζητήσει, να προβληματιστεί και φυσικά να καταθέσει τις απόψεις της εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών».
Σε αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ήταν έκδηλη η δυσφορία του πρώην Νομάρχη Γιάννη Πρίντζου, διότι εκτιμήθηκε ότι η παράταξη Μαγνησία Μέλλον για όλους με ποσοστό 46,70% στο δεύτερο γύρο των προηγούμενων εκλογών αγνοήθηκε παντελώς σε όλες τις επαφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τους εκπροσώπους του κόμματος, τόσο κεντρικά, όσο και τοπικά.
«Δεν είναι δυνατόν να αγνοείται μία παράταξη κατ’ αυτόν τον τρόπο και να μη μας ζητείται καν να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας» ακούστηκαν να λένε πολλοί νομαρχιακοί σύμβουλοι . Τα πυρά μάλιστα πήραν εμμέσως και τον υποψήφιο περιφερειάρχη, πρώην βουλευτή Λάρισας Κώστα Αγοραστό, καθώς όπως επισημάνθηκε ενώ έχει επισκεφτεί αρκετές φορές το Βόλο, μέχρι στιγμής δεν έχει επιδιώξει καμία συνάντηση με τους εκπροσώπους της παράταξης ή τον επικεφαλής.
Η συζήτηση εκτός από τις περιφερειακές εκλογές περιλάμβανε ενδελεχή κουβέντα και για τα δημοτικά πράγματα και τις ζυμώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με φόντο το Δήμο Βόλου.
Δημοσιογραφικές πηγές του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ επιβεβαίωναν χθες ότι τόσο ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας, όσο και οι περισσότεροι συνεργάτες του, τάχθηκαν καθαρά υπέρ της υποψηφιότητας του πρώην δημάρχου Βόλου Κυριάκου Μήτρου, που έχει δηλώσει ξανά υποψήφιος. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι τουλάχιστον πέντε στελέχη του συνδυασμού που είναι σήμερα εκλεγμένοι με το συνδυασμό του κ. Γ. Πρίντζου, έχουν σχεδόν κλείσει θέση στο ψηφοδέλτιο του κ. Κ. Μήτρου εν όψει του Νοεμβρίου του 2010, ενώ και αρκετοί άλλοι διατηρούν διαύλους επικοινωνίας για το επίπεδο συνεργασίας που θα υπάρξει μεταξύ των δύο πλευρών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου