ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα της Π.Α.Σ.ΕΒΕ. για την κατάργηση φόρων

κάλεσμα-της-π-α-σ-εβε-για-την-κατάργηση-480293

«Ολοι στην Εφορία την Τετάρτη»

Κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή στην κινητοποίηση στην Εφορία την Τετάρτη, 10 Ιούνη, στις 8 το πρωί απευθύνει η Πανελλήνια Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ, ζητώντας κατάργηση του αφορολόγητου, του τέλους επιτηδεύματος και μεταξύ άλλων του ΕΝΦΙΑ.

Με βασικά συνθήματα «Ολοι στους δρόμους» και «Καμία αναμονή, η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει», η Π.Α.Σ.ΕΒΕ. καλεί τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρούς εμπόρους, αυτοκινητιστές και τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση, καθώς δεν πάει άλλο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να φορολογεί με 26% από το πρώτο ευρώ για άλλη μία χρονιά, να συνεχίζει το καθεστώς της προκαταβολής φόρου 55%, να επιβάλει εκ νέου φόρο επιτηδεύματος, ΕΝΦΙΑ.

Οπως επισημαίνει, με τη νέα συμφωνία – μνημόνιο και το πολυνομοσχέδιο σκούπα, οι δανειστές φορτώνουν την Ελλάδα με άλλα 11 δισεκατομμύρια.

«Τα χρέη στον ΟΑΕΕ, στην εφορία, στις τράπεζες, μας έχουν πνίξει! Δεν μπορούμε να ζήσουμε πια τις οικογένειές μας! Δεν είναι δικό μας το φταίξιμο! Είναι η καπιταλιστική κρίση που τσάκισε το μεροκάματο και έφερε την αναδουλειά. Είναι οι πολιτικές κυβερνήσεων – Ε.Ε. και οι αναδιαρθρώσεις, που μας έφεραν εδώ. Τα δίνουν όλα για να στηριχθούν οι μονοπωλιακοί όμιλοι, να πληρωθούν οι δανειστές», προσθέτει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου