ΤΟΠΙΚΑ

Στην Ιατρική Θεσσαλονίκης η Ελένη Παναγιώτου

στην-ιατρική-θεσσαλονίκης-η-ελένη-παν-450836

Αγγιξε την κορυφή η 17χρονη μαθήτρια με την υψηλότερη βαθμολογία στα ΕΠΑΛ Βόλου

Πρώτη των πρώτων στα ΕΠΑΛ η Ελένη Παναγιώτου από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, περνά πλέον και… με τη βούλα την πόρτα της Ιατρικής Θεσσαλονίκης. Η 17χρονη, φοιτήτρια πια, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, εισήχθη στη σχολή της πρώτης επιλογής της, στην οποία στόχευε ήδη από μικρή ηλικία, αποφασισμένη να επιτύχει σε αυτή.

Είχε άλλωστε πολύ υψηλές βαθμολογίες (ανατομία 20, υγιεινή 20, μαθηματικά 20, έκθεση 18,2), κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα.

Ηρεμη και ικανοποιημένη μετά την ανακοίνωση των βάσεων και την επίτευξη της εισαγωγής της στη σχολή – στόχο, η 17χρονη Ελένη μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, σχολιάζοντας: «Είμαι ικανοποιημένη από την επίδοσή μου στις πανελλαδικές, που μετουσιώθηκε στο γεγονός ότι κατάφερα να εισαχθώ στη σχολή πρώτης προτίμησής μου. Η Ιατρική είναι συνειδητή επιλογή μου και έχοντας επικεντρωθεί στον στόχο μου από αρκετά μικρή ηλικία, γνώριζα ότι θέλει επιμονή και υπομονή προκειμένου να καταφέρω ένα τέτοιο αποτέλεσμα, που εν τέλει ήρθε και δικαιώθηκα. Δεν με φοβίζει η σχολή, ως μαθήματα, ανυπομονώ μάλιστα να ξεκινήσουν τα μαθήματα, ενώ το γεγονός ότι πέτυχα πολύ καλά αποτελέσματα, με ωφέλησε και στην εύρεση κατοικίας ήδη από πολύ νωρίς στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ανυπομονώ για τον νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά μου».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου