ΤΟΠΙΚΑ

Κινητοποιήσεις για την καταβολή δεδουλευμένων στο εργοστάσιο Ν. Κιολεΐδης

κινητοποιήσεις-για-την-καταβολή-δεδο-442691

Με την υποστήριξη του Συνδικάτου «Μ. Παπαρήγας»

Συγκέντρωση έξω από την πύλη του εργοστασίου κατασκευής αμαξωμάτων Ν. Κιολεΐδη στην Α’ ΒΙΠΕ, πραγματοποίησαν την Πέμπτη εργαζόμενοι της επιχείρησης με την υποστήριξη του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας». Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της επίσχεσης εργασίας που έγινε για δεδουλευμένες αποδοχές τους, πέντε μηνών μέσα στο 2015 πλέον και υπόλοιπα από το 2014.

Οι εργαζόμενοι δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, ενώ ο πρόεδρος του συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας» Κων. Στεργίου που βρίσκονταν στο χώρο, τόνισε ότι «συνεχίζεται ένας αγώνας που ξεκίνησε εδώ και καιρό για την επίλυση ενός χρονίζοντος προβλήματος και οι κινητοποιήσεις γίνονται για να πιεσθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι και να καταβληθούν οι δεδουλευμένες αποδοχές στους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης». Κατήγγειλε εξάλλου την τακτική της εταιρείας και πρόσθεσε ότι «το πρόβλημα στο εργοστάσιο αυτό ξεκίνησε εδώ και πέντε χρόνια με απολύσεις, μη καταβολή δεδουλευμένων και έτσι οι εργαζόμενοι θα επανέλθουν στην εργασία τους, μόνον εάν επιλυθεί το πρόβλημα».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με ανακοίνωση προς τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ που υπογράφει ο διευθυντής ανθρωπίνων πόρων Γιώργος Χαριάτης, υπογραμμίζεται ότι «από τους 80 περίπου εργαζόμενους επίσχεση εργασίας έχουν κάνει οι 21 εργαζόμενοι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου