ΤΟΠΙΚΑ

Βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα

βαθμολογίες-στα-ειδικά-μαθήματα-426202

Στα μηχανογραφικά δελτία μπορούν να προχωρήσουν οι υποψήφιοι της Μαγνησίας

Οριστικό τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων της Μαγνησίας, που χθες, πήραν στα χέρια τους και τους βαθμούς στα ειδικά μαθήματα που έδωσαν για την εισαγωγή τους σε συγκεκριμένες σχολές που απαιτούν εξέταση σε ειδικά μαθήματα.

Από τις 11 χθες το πρωί, οι υποψήφιοι έμπαιναν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου και πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, πληροφορούνταν τη βαθμολογία τους στα ειδικά μαθήματα που έδωσαν.

Με τις βαθμολογίες ανά χείρας οι υποψήφιοι μπορούν να προχωρήσουν στην τελική επιλογή των σχολών στις οποίες θέλουν να φοιτήσουν. Η συμπλήρωση των μηχανογραφικών, μπορεί να γίνεται έως τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, οπότε και το σύνολο των υποψηφίων θα πρέπει να έχει οριστικοποιήσει τις επιλογές του και να υποβάλλει το δελτίο του.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων γίνεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας. Σε κάθε περίπτωση όμως, τα λύκεια του νομού, έχουν φροντίσει να διαθέσουν εκπαιδευτικό προσωπικό για την υποβοήθηση των μαθητών στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Στα τέλη Αυγούστου, το τελικό εισιτήριο εισόδου στην ανώτατη και ανώτερη εκπαίδευση, αναμένεται να δώσει η ανακοίνωση των βάσεων των σχολών.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου