ΤΟΠΙΚΑ

  Eπίσπευση εργασιών ζητά ο Δήμος από την αρχαιολογία στη Ν. Αγχίαλο    

eπίσπευση-εργασιών-ζητά-ο-δήμος-από-τ-400280

Επίσπευση των εργασιών ζήτησε από την αρχαιολογία ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, κατά την επίσκεψη του στη Νέα Αγχίαλο, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο της αποχέτευσης και να ασφαλτοστρωθεί η οδός «Ελευθερίας», που είναι τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου.

Ο αντιδήμαρχος μετέβη μαζί με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Αγχιάλου, Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου, στο σημείο, όπου υπάρχει ανοιχτό σκάμμα της αρχαιολογίας και πραγματοποιούνται εργασίες αποκάλυψης αρχαιοτήτων και μεταφοράς κινητών ευρημάτων.

Συνομίλησε με την αρχαιολόγο, που επιβλέπει τις εργασίες, ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και ζήτησε την ολοκλήρωσή τους το ταχύτερο δυνατόν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο αντιδήμαρχος, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να παραδοθεί το κομμάτι της οδού «Ελευθερίας» από «Τσιτσίνια» μέχρι «Διαμαντοπούλου» στη ΔΕΥΑΜΒ, προκειμένου να τοποθετηθεί αγωγός αποχέτευσης.

Παράλληλα θα συνεχισθούν οι εργασίες της αρχαιολογίας σε ένα κομμάτι 20-30 μέτρων από την οδό «Διαμαντοπούλου» προς την οδό «Ελληνικής Αεροπορίας». Το κομμάτι αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τα μέσα Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου