ΤΟΠΙΚΑ

Ευχαριστήρια επιστολή Αρη Σαββάκη μετά την αποχώρηση από την αντιδημαρχία Οικονομικών

ευχαριστήρια-επιστολή-αρη-σαββάκη-με-768503

Μετά την αποχώρησή του από την θέση του αντιδημάρχου Βόλου, αρμόδιου για θέματα οικονομικών και δημοτικής περιουσίας, ο δημοτικός σύμβουλος, Αρης Σαββάκης με ανοικτή επιστολή του ευχαριστεί τους συνεργάτες του, στελέχη και υπαλλήλους των αρμοδίων υπηρεσιών στο Δήμο, αλλά και τους συναδέλφους του δημοτικούς συμβούλους για την στήριξη και τη βοήθειά τους, και ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο για την εμπιστοσύνη με τον οποία τον περιέβαλε.

Εύχεται ακόμη Ανδρέα Ζέρβα, που τον αντικαθιστά στην αντιδημαρχία «κάθε επιτυχία, για την οποία –όπως αναφέρει- είμαι πεπεισμένος και πρόθυμος να βοηθήσω».

Αναλυτικά, στην ευχαριστήρια επιστολή ο κ. Σαββάκης αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι,

Αποχώρησα σήμερα από την αντιδημαρχία Οικονομικών και εφεξής θα συνεχίσω να υπηρετώ την πόλη και τον Δήμο από την θέση του δημοτικού συμβούλου, στηρίζοντας και συμβάλλοντας στο έργο της Δημοτικής Αρχής με όλες μου τις δυνάμεις.

Πιστεύω ότι σε όλο αυτό το διάστημα της παραμονής στην αντιδημαρχία, που ήταν ιδιαίτερα κρίσιμο, με τις ιδιαιτερότητες, τις αντιξοότητες και τις αυξημένες ανάγκες λόγω της πανδημίας, ανταποκρίθηκα με επάρκεια στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας και γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, στελέχη και υπαλλήλους των αρμοδίων υπηρεσιών στο Δήμο, αλλά και τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την στήριξη και τη βοήθειά τους.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας, κ. Αχιλλέα Μπέο για την εμπιστοσύνη που με περιέβαλε και τη στήριξη που μου παρείχε. Σ’ αυτό το διάστημα οικοδομήθηκε μια δυναμική, θετική και ελπιδοφόρα συνεργασία που πλέον συνεχίζεται και σε άλλες αναζητήσεις και στοχεύσεις, πάντα προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Αν και το θεωρώ πλεονασμό οφείλω να σημειώσω ότι παραμένω πάντα έτοιμος και πρόθυμος για να βοηθήσω όποτε και όπως μου ζητηθεί, δίπλα στο συμπολίτη και τη συμπολίτισσα, με αγάπη και μεράκι στον αγώνα για την ανάπτυξη της πόλης μας.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς και εύχομαι στον φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Ζέρβα, που συνεχίζει το έργο της Δημοτικής Αρχής σε αυτό τον τομέα, κάθε επιτυχία, για την οποία είμαι πεπεισμένος και πρόθυμος να βοηθήσω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου