ΤΟΠΙΚΑ

«Η ανάπτυξή τους θα γκρεμίσει ό,τι όρθιο άφησε η κρίσης τους»

η-ανάπτυξή-τους-θα-γκρεμίσει-ότι-όρθι-281485

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, έξω από το ξενοδοχείο Larissa Imperial, όπου θα διεξάγεται το περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση με ομιλητή και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, απευθύνει η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία- ΑΝΤΑΡΣΙΑ για την Ανατροπή στους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα συνδικάτα τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους και τα τοπικά κινήματα.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, “Οπως υποστηρίζει στο αναπτυξιακό συνέδριο, ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του θα εξειδικεύσουν το μνημονιακό οπλοστάσιο και τις κατευθύνσεις της ΕΕ σε κάθε πτυχή της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής πραγματικότητας”.

«Κλειδί στην προσπάθεια υλοποίησης αυτής της «ανάπτυξης» είναι η εμπέδωση και η διάδοση του κοινωνικού κανιβαλισμού» υποστηρίζει μεταξύ άλλων, διευκρινίζοντας ότι «σε αυτό το αποκρουστικό σχέδιο για την ανάπτυξη η περιφέρεια Θεσσαλίας είναι βασικός παράγοντας υλοποίησής του.

Δε χρειαζόμαστε άλλους «σωτήρες», τονίζει μεταξύ άλλων και τονίζει ότι: «Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανατροπή της πολιτικής τους, για τη ρήξη με τα μνημόνια, το ευρώ και την Ε.Ε, και για ανάπτυξη που να ικανοποιεί τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου