ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλασαν άρον – άρον μαθητές στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου

σχόλασαν-άρον-άρον-μαθητές-στους-δήμ-161640

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα σχολικές μονάδες στους Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, μετά τη νέα χιονόπτωση που σημειώθηκε χθες.

Με αποφάσεις των δημάρχων και εξαιτίας της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν δεν θα λειτουργήσει το σύνολο των σχολικών μονάδων τόσο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας, όσο και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου. Επίσης κλειστές θα παραμείνουν οι εξής σχολικές μονάδες στον Δήμο Νοτίου Πηλίου: νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο και γυμνάσιο Μηλεών και νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου. Τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Για τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά, δίνεται η δυνατότητα διεξαγωγής των μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης, προκειμένου να μη χαθούν ώρες διδασκαλίας.

Χθες, τόσο στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, όσο και σε Μηλιές και Νεοχώρι, οι μαθητές πήγαν κανονικά για μάθημα, αλλά σχόλασαν άρον- άρον. Η χιονόπτωση εκδηλώθηκε ενώ το σχολικό πρόγραμμα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Οι δήμαρχοι αποφάσισαν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών να διακόψουν τα μαθήματα και οι μαθητές να επιστρέψουν νωρίτερα στα σπίτια τους, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν. Το κουδούνι για το σχόλασμα σε Μηλιές και Νεοχώρι χτύπησε στις 10:30 το πρωί, ενώ στις 12 το μεσημέρι αποχώρησαν από τα σχολεία τους και οι μαθητές στον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου