ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα στο λαό να γνωρίσει την πολιτική διεξόδου του ΚΚΕ

κάλεσμα-στο-λαό-να-γνωρίσει-την-πολιτι-115188

Απηύθυνε από το Βόλο το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Γ. Μαρίνος στην ομιλία του στο 40ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Κάλεσμα προς τον κόσμο της Μαγνησίας να συζητήσει με το ΚΚΕ τις θέσεις του και να γνωρίσει καλύτερα την πολιτική πρόταση διεξόδου από την καπιταλιστική κρίση προς όφελος όλου του λαού, απεύθυνε χθες από το Βόλο το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, με αφορμή την έναρξη του 40ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου.

Οπως ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Μαρίνος ο λαός του Βόλου και γενικότερα της Μαγνησίας γνωρίζει ότι τόσο χρόνια κυβέρνησαν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και αυτό έχει οδυνηρά αποτελέσματα, τα οποία εκδηλώνονται με την όξυνση του προβλήματος της ανεργίας, της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, την εμπορευματοποίηση της υγείας, της πρόνοιας και της παιδείας. Χαρακτηριστικά το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ δήλωσε: «Καλούμε το λαό της περιοχής να καταδικάσει αποφασιστικά αυτή την πολιτική και να μην εμπιστευτεί τον άλλο διαχειριστή της εξουσίας του κεφαλαίου τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο θα πρέπει να τον κρίνει με αυστηρά κριτήρια.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαρίνος έστειλε μήνυμα συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους του ΙΜΑΝΤΑ, προτρέποντάς τους να σταθούν όρθιοι, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, να υπερασπίσουν τα δικαιώματά τους και να μην επιτρέψουν να περάσει η επίθεση της εργοδοσίας, επισημαίνοντας ότι θα τους οδηγήσει σε φτώχεια και τους πάρει κάθε δικαίωμα.

Το 40ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Βόλο θα ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο και οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 20:00, μεταξύ των οποίων θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους «KozaMostra».

Στο χώρο του Φεστιβάλ λειτουργούν επίσης Στέκι ΑΕΙ – ΤΕΙ, με συζήτηση για τις εξελίξεις στα ΑΕΙ και την επίδραση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στέκι εργατών και ανέργων, βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» και έκθεση με θέμα: «40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή».

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου