ΤΟΠΙΚΑ

Υψωση του Τιμίου Σταυρού

υψωση-του-τιμίου-σταυρού-114803

Πλήθος προσκυνητών αναμένεται να συρρεύσουν στους ναούς της περιοχής μας

Την μεγίστη εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού εορτάζει η Εκκλησίας μας αύριο Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί: Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού κάτω Γατζέας, Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού Πινακατών.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, σήμερα παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού κάτω Γατζέας σήμερα παραμονή της εορτής, στις 7 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Χαριλάου Παπαγεωργίου.

Στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Πινακατών, σήμερα παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου