ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών στην πόλη του Βόλου

ξεκίνησε-η-καταγραφή-των-ζημιών-στην-π-990727

Ξεκίνησε ήδη από το ειδικό κυβερνητικό κλιμάκιο σε οικίες και επιχειρήσεις, αλλά και υποδομές της πόλης, η καταγραφή των ζημιών από την «πλημμύρα της χιλιετίας», όπως χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς, που έπληξε την πόλη του Βόλου.

Από την πλευρά του Δήμου και συγκεκριμένα από τον Δήμαρχο, κ. Αχιλλέα Μπέο καταβάλλονται προσπάθειες ώστε οι αποζημιώσεις αυτές να καλύπτουν το 100%, το σύνολο δηλαδή των ζημιών.

Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση του δικτύου υδροδότησης, που έχει υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή. Η μερική υδροδότηση που επιτεύχθηκε για την κάλυψη βασικών λειτουργικών αναγκών θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους πολίτες με σύνεση και η χρήση του νερού να γίνεται με φειδώ, ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Σήμερα από συνεργεία των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, με τον Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο, και σε συνεργασία με τους Διευθυντές, πραγματοποιούνται αυτοψίες στα κτίρια που στεγάζονται τα σχολεία για να διαπιστωθεί αν είναι σε κατάσταση ώστε να λειτουργήσου κανονικά από τη Δευτέρα, που είναι η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Όπως διαπιστώνεται άλλα είναι κατάλληλα, ενώ άλλα χρήζουν εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου