ΤΟΠΙΚΑ

Λύση για τα παράθυρα στο Γυμνάσιο Ζαγοράς

λύση-για-τα-παράθυρα-στο-γυμνάσιο-ζαγο-98757

Εργολάβος θα επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα το Γυμνάσιο Ζαγοράς προκειμένου να αναλάβει την επισκευή των κακοτεχνιών στα παράθυρα των σχολικών αιθουσών, από τα οποία πλημμυρίζουν οι αίθουσες κάθε φορά που βρέχει…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αθηνά Τσιργή

Μάλιστα προχθές το πρωί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Θεόδωρος Μπρίζης επισκέφθηκε τον υπεύθυνο κτηριακών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να συζητήσουν για να βρεθεί μια λύση στο θέμα του σχολείου.

Σύμφωνα με τον κ. Μπρίζη, την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί το Γυμνάσιο Ζαγοράς εργολάβος για να αναλάβει την επισκευή των παράθυρων στις σχολικές αίθουσες. Το πρόβλημα στο Γυμνάσιο της Ζαγορά δεν είναι καινούργιο, μάλιστα πρόπερσι τα κουφώματα τα σχολείου είχαν αντικατασταθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ωστόσο λόγω κακοτεχνιών το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και να ταλαιπωρεί μαθητές και καθηγητές τις ημέρες που βρέχει, αφού οι αίθουσες πλημμυρίζουν νερό με αποτέλεσμα οι μαθητές να μην μπορούν να κάνουν μάθημα.

Όπως αναφέρει στη συνέχεια ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, αυτό το θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα χωρίς άλλη καθυστέρηση, αφού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κάθε φορά που βρέχει στην περιοχή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν μάθημα οι μαθητές αφού πλημμυρίζουν νερό οι αίθουσες διδασκαλίας «Μετά την διαβεβαίωση που πήραμε από τον υπεύθυνο κτηριακών της Περιφέρειας Θεσσαλίας πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα», κατάληξε ο κ. Μπρίζης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου