ΤΟΠΙΚΑ

Αγώνας δρόμου για τις εκδηλώσεις

αγώνας-δρόμου-για-τις-εκδηλώσεις-98791

Εμπλοκή με τις υπηρεσίες του Οργανισμού Λιμένος Βόλου σημειώθηκε χθες στον αγώνα δρόμου που κάνουν οι καταστηματάρχες της παραλίας για να διοργανώσουν μία σειρά από εκδηλώσεις την περίοδο των εορτών, προκειμένου να τονώσουν την κίνηση στην περιοχή.

Ειδικότερα, όπως έγραψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, μετά από συνάντηση που είχε χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας Απ. Αθανασός με υπηρεσιακούς παράγοντες του Οργανισμού Λιμένος Βόλου για τη χορήγηση της άδειας που είναι απαραίτητη από τον ΟΛΒ, του επισημάνθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν για τη συναίνεση του Οργανισμού στη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Πιο συγκεκριμένα στον Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών διαμηνύθηκε ότι η Γνωμοδοτική Επιτροπή του ΟΛΒ δεν προβλέπει στις χρήσεις που επιτρέπονται στην παραλία, αυτές που ζητούνται από τους καταστηματάρχες, όπως αυτές της λειτουργίας παγοδρόμιου, καρουζέλ κ.α.

Η σύγκληση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής για την αλλαγή των χρήσεων που επιτρέπεται να λειτουργούν στην παραλία θα πρέπει να γίνει με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, είπε ο κ. Αθανασός, καθώς οι εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν σε δεκαπέντε μέρες από σήμερα και ειδικότερα την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου. Για το σκοπό αυτό μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να υπάρξει συνάντηση του κ. Αθανασού με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Γιάννη Πρίγκο, ο οποίος χθες απουσίαζε στην Αθήνα, προκειμένου να συγκληθεί άμεσα η Γνωμοδοτική Επιτροπή για να προβλέψει και τις χρήσεις οι οποίες θα μπορούν να φιλοξενηθούν στη χερσαία ζώνη λιμένος (παραλία).

Σημειώνεται πως οι εκδηλώσεις των καταστηματαρχών στην παραλία, την περίοδο των εορτών, τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου, ο οποίος με επιστολή του Δημάρχου προς τη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου ζητά να δοθεί η σχετική αδειοδότηση στο Σύλλογο Καταστηματαρχών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου