ΤΟΠΙΚΑ

Φυλακίστηκε ξανά ο «Κάμελ»

φυλακίστηκε-ξανά-ο-κάμελ-982513

Λίγες ημέρες αφότου αποφυλακίστηκε

Νέα καταδίκη 14 μηνών επιβλήθηκε για τον γνωστό 40χρονο «ταραξία» που εκφοβίζει γυναίκες στον Βόλο. Ο εν λόγω άνδρας, 20 ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, συνελήφθη ξανά γιατί κινήθηκε απειλητικά εναντίον δύο γυναικών, μιας μητέρας και μιας κόρης που επέβαιναν σε μηχανάκι, στη συνοικία Πέτρου και Παύλου, κρατώντας ένα μπουκάλι με υγρό. Ο ίδιος κατέθεσε χθες πως το μπουκάλι είχε μέσα νερό και δεν ήθελε να τις τρομάξει. Ο «Κάμελ» πάσχει από σχιζοφρένεια και λαμβάνει αγωγή μόνο όταν βρίσκεται στην φυλακή, μένει νηστικός για κάμποσες μέρες, κοιμάται σε υπόστεγα υπό άθλιες συνθήκες, μαζεύει γόπες από τα πεζοδρόμια και έχει εξάρτηση από την βενζίνη. Παράλληλα έχει συλληφθεί πολλές φορές γιατί έχει «λούσει» με βενζίνη γυναίκες.

Νέες καταγγελίες επιθέσεων

Την Παρασκευή το μεσημέρι μια 34χρονη γυναίκα πήρε με το μηχανάκι της, την μητέρα της από την δουλειά. Κατέθεσε ότι την ώρα που κινούνταν σε δρόμο της Νέας Ιωνίας είδε μπροστά της τον Κάμελ και αμέσως ζήτησε από την μητέρα της να κρατηθεί σφιχτά από πάνω της γιατί θα ανέβαζε ταχύτητα ώστε να ξεφύγει. Όταν πέρασε από μπροστά του εκείνος , έκανε μια κίνηση απειλητική, σύμφωνα με την μαρτυρία της και ήταν έτοιμος να της πετάξει το περιεχόμενο από το μπουκάλι που κρατούσε. Η νεαρή γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία, ενώ το Σάββατο μια άλλη γυναίκα κατέθεσε ότι την έβρισε στον δρόμο και εκείνη κρύφτηκε γιατί προσπαθούσε να ρίξει πάνω της το περιεχόμενο από ένα μπουκάλι.

«Δεν είχα βενζίνη, είχα μόνο νερό και το πέταξα στον δρόμο» είπε ο 39χρονος στην κατάθεσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έφερε καμία αντίρρηση στην ανακοίνωση απόφασης για την φυλάκισή του με τις κατηγορίες της απόπειρας σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου