ΤΟΠΙΚΑ

Άφαντο τραυματισμένο άλογο στο Φυτόκο

άφαντο-τραυματισμένο-άλογο-στο-φυτόκ-9822

«Προ εκπλήξεων» βρέθηκαν χθες τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου «Κόσμος και Φύση», τα οποία, μετά από σειρά ενέργειες για την απομάκρυνση τραυματισμένου αλόγου από οικόπεδο στην περιοχή του Φυτόκου, διαπίστωσαν ότι το άλογο «είχε κάνει φτερά» επισημαίνοντας ότι προφανώς ο ιδιοκτήτης του φοβήθηκε τις επιπτώσεις που μπορεί να είχε και απομάκρυνε το άτυχο ζώο.

Συγκεκριμένα ο Φιλοζωικός Σύλλογος στις 25 Φεβρουαρίου μετά από σχετική ενημέρωση που είχε για την περίπτωση του τραυματισμένου αλόγου, προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών και έπειτα από κατάθεση αιτήματος στον Εισαγγελέα Βόλου, δόθηκε το δικαίωμα στο Σύλλογο να απομακρύνει το άλογο προκειμένου να θεραπευτεί.

Χαρακτηριστικά από τον Φιλοζωικό Σύλλογο «Κόσμος και Φύση» επισημαίνεται σε σχετική επιστολή «μετά από πολλές ενέργειες πήγαμε σήμερα (χθες) για να πάρουμε το τραυματισμένο άλογο από το σημείο και δεν το βρήκαμε όσο και να ψάξαμε. Προφανώς ο ιδιοκτήτης του έχοντας αντιληφθεί τις κινήσεις μας και φοβούμενος τις επιπτώσεις, πήρε το άλογο αλλού, όπου βέβαια δεν έχουμε τουλάχιστον προς το παρόν την δυνατότητα να το βρούμε. Ας ελπίσουμε ότι το τραυματισμένο άλογο δεν θα πεθάνει αβοήθητο επειδή εμείς νοιαστήκαμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου