ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στην Αγριά

συγκέντρωση-του-συριζα-μαγνησίας-στη-946611

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας στην Αγριά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Αγριάς Δημήτρη Δημητριάδη και συνεχίστηκε με ομιλίες των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος Μ. Αραμπατζή, Μ. Δραμητινού, Α. Μεικόπουλου, Κ. Παπανάτσιου, Θ. Στάχτου, Μ. Χρυσοβελώνη.

Στις ομιλίες τους εξέφρασαν την πεποίθηση τους για επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης. Ανέπτυξαν επίσης τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος για μείωση του ΦΠΑ στο 6 % στα είδη διατροφής, την μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ, την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ και την χορήγηση αυξήσεων ύψους 10% στον δημόσιο τομέα, το πάγωμα των πλειστηριασμών , την ρύθμιση των χρεών και τη θέσπιση αφορολόγητου στα 10.000 ευρώ για όλες και όλους.

Επικεντρώθηκαν επίσης στην ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους με την δημιουργία ενός νέου ΕΣΥ, την στήριξη της δημόσιας και δωρεάν Εκπαίδευσης, την κατάργηση των αντεργατικών νόμων Βρούτση και Χατζηδάκη και την ενίσχυση του εισοδήματος των συνταξιούχων με θεσμοθέτηση της δέκατης τρίτης σύνταξης και την απόδοση αναδρομικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου