ΤΟΠΙΚΑ

Σε φορείς και υπηρεσίες της πόλης βρέθηκε ο Χρήστος Μπουκώρος

σε-φορείς-και-υπηρεσίες-της-πόλης-βρέθ-945972

Ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος είχε χθες σειρά επαφών με τα Διοικητικά Συμβούλια επιστημονικών φορέων, ενώ επισκέφθηκε και υπηρεσίες της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά επισκέφθηκε τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Χρήστο Στρατηγόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννη Διαμαντή, Πάνο Σαράφη, Ερασμία Καλαφάτη και Βίκυ Νιαβή.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου έθεσε τα θέματα της επιτάχυνσης εκκαθάρισης των οφειλομένων σε δικηγόρους για δικαστική συνδρομή, ενώ συζητήθηκαν και τα ζητήματα της ψηφιοποίησης στον χώρο της δικαιοσύνης. Ο κ. Στρατηγόπουλος σχολίασε, επίσης, τις πρωτοβουλίες του βουλευτή σχετικά με τους δασικούς χάρτες και τη δόμηση εκτός σχεδίου, ζητήματα που αγγίζουν τα επαγγελματικά δικαιώματα των δικηγόρων.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Μπουκώρος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας Κώστα Ματσιόλη και το μέλος του Δ.Σ. και πρώην πρόεδρο Μίνα Κόκκα, οι οποίοι του έθεσαν το πρόβλημα έλλειψης φαρμάκων και αναλύθηκαν οι λόγοι των συγκεκριμένων ελλείψεων, με κυριότερο αυτό των παράλληλων εξαγωγών. Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου υπογράμμισε τη μακρά και γόνιμη συνεργασία με τον βουλευτή Μαγνησίας.

Ακολούθησε συνάντηση με την πρόεδρο Τίνα Κλάρα και μέλη του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, οι οποίες του έθεσαν συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά ζητήματα, αλλά και πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για τη μελέτη της στοματικής υγείας των μαθητών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αφού υπάρχει έλλειψη δεδομένων για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αργότερα, επισκέφθηκε την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, όπου συναντήθηκε με τους προϊσταμένους και τους εργαζόμενους, με τους οποίους συζήτησε εκτενώς ζητήματα εκσυγχρονισμού του Κράτους και ψηφιακής διακυβέρνησης.

Ο Χρήστος Μπουκώρος θα συνεχίσει τις επισκέψεις και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να μιλήσει για το κυβερνητικό έργο και να ακούσει τις διοικήσεις και τους εργαζομένους φορέων της πόλης, οι οποίοι έχουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα του πολίτη και στην ανάπτυξη του τόπου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου