ΤΟΠΙΚΑ

Αχ. Μπέος: Φτάνει η αρχή του τέλους για την οριστική εξυγίανση της ΔΕΥΑΜΒ

αχ-μπέος-φτάνει-η-αρχή-του-τέλους-για-τ-929523

Την οριστική λύση στο πρόβλημα της ΔΕΥΑΜΒ που απασχολεί εδώ και χρόνια τη δημοτική αρχή ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Όπως ανακοινώθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών θα προχωρήσει στην επιχορήγηση Δήμων και Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) για την εξόφληση δικαστικών και συναφών υποχρεώσεών τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα, η δημοτική αρχή εργάζονταν, πυρετωδώς, για τον προγραμματισμό και την προετοιμασία της υποβολής του αιτήματος σύμφωνα με την νομοθετική ρύθμιση για την συλλογή όλων των δικαιολογητικών που θα οδηγήσουν στην επίλυση του ζητήματος. Με την διευθέτηση αυτή, η ΔΕΥΑΜΒ θα μπορέσει, επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια, να καταβάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην τεχνική εταιρεία ΕΡΓΗΛ, το οποίο ορίσθηκε με δικαστική απόφαση, για την εκτέλεση του έργου αντικατάστασης μέρους των αγωγών ύδρευσης στον Βόλο και στην Νέα Ιωνία κατά το διάστημα 2005-2008.

«Όταν πρόκειται για το συμφέρον και το καλό της πόλης και των πολιτών δεν υπάρχουν ώρες.

04.05 πρωί Πέμπτης και με ένα e-mail προς το Υπουργείο Εσωτερικών φτάνει η αρχή του τέλους για την πλήρη και οριστική ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ της ΔΕΥΑΜΒ (ΦΕΚ 2011Β/29-3-2023).

Αποτελούσε από την πρώτη στιγμή της δημαρχιακής μου θητείας κυρίαρχη επιδίωξη και με πολύ κόπο και αγώνα γίνεται πραγματικότητα. Ένα τεράστιο, ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο των Βολιωτών διασώζεται από τα νύχια διάφορων επιτηδείων.

Πολλές και αναλυτικές λεπτομέρειες θα δοθούν στην αποκαλυπτική συνέντευξη, το πρωί της προσεχούς Δευτέρας, στις 10, στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου