ΤΟΠΙΚΑ

Χρυσά βραβεία για την Loulis Food Ingredients στα Healthy & Bio Food Awards 2023

χρυσά-βραβεία-για-την-loulis-food-ingredients-στα-healthy-bio-food-awards-2023-890728

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 το τμήμα Marketing Καταναλωτικών προϊόντων της Loulis Food Ingredients παρευρέθηκε στην τελετή βραβείων Healthy Food | Bio Food Awards 2023 για την παραλαβή δυο χρυσών βραβείων στις κατηγορίες «Bakery Product» για το προϊόν Φαρίν Απ με 5 δημητριακά και «Flour» για το προϊόν Αλεύρι Βιολογικό Ολικής Άλεσης, του brand «Μύλοι Αγίου Γεωργίου». Τα βραβεία παρέλαβαν oι Βάγια Δάγγα – Senior B2C Marketing Manager και Ασημένια Φωτοπούλου – Junior Brand Manager και παρών στην εκδήλωση ήταν και ο κ. Διονύσης Κασωτάκης – Commercial Director FMCG.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτές τις δυο βραβεύσεις, καθώς είναι αποτέλεσμα της δέσμευσής μας να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή μέσα από τα προϊόντα που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας. Στην Loulis Food Ingredients, η ποιοτική διατροφή είναι πρωταρχικό μας μέλημα και οι εξειδικευμένες ομάδες μας στην «Έρευνα και Ανάπτυξη» εργάζονται καθημερινά σε αυτή την κατεύθυνση. Το Φαρίν Απ με 5 δημητριακά, ανήκει στη σειρά αλεύρων «Ευ Ζην», που αποτελείται από προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Το Βιολογικό Αλεύρι Ολικής Άλεσης ανήκει στη σειρά «Βιολογικά Άλευρα», προσφέροντας σε όσους το καταναλώνουν όλα τα οφέλη των βιολογικών αλλά και ολικής άλεσης τροφίμων. Όλα τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και σεβασμό προς τον καταναλωτή, να καινοτομούμε και να δημιουργούμε αξία για την ανθρώπινη διατροφή» αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου