ΤΟΠΙΚΑ

Ο πεθερός «πλήρωσε τη νύφη»

ο-πεθερός-πλήρωσε-τη-νύφη-881338

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου με σπασμένο δόντι και κομμένο το άνω χείλος έφτασε 67χρονος Βολιώτης, προκειμένου να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον γαμπρό του.

Οπως κατήγγειλε στην αστυνομία, ο 43χρονος σύζυγος της κόρης του όρμησε από το μπαλκόνι του σπιτιού, παραβίασε την μπαλκονόπορτα και του ζητούσε εξηγήσεις, γιατί χτυπούσε στο διπλανό διαμέρισμα ψάχνοντας την κόρη του, αλλά δεν του απαντούσε κανείς.

Το συμβάν σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2020 κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Το ζευγάρι βρισκόταν στη διαδικασία διαζυγίου. Τα πνεύματα ήταν τεταμένα. Περιγράφοντας προχθές στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου συζητήθηκε η υπόθεση μετά από μήνυση που κατέθεσε ο 67χρονος σε βάρος του γαμπρού του, ο 43χρονος εισέβαλε σαν μαινόμενος ταύρος από το μπαλκόνι του ισογείου διαμερίσματος, που διαμένει ο ίδιος και ο ηλικιωμένος πατέρας του. Επισήμανε ακόμη ότι «μόλις του είπα να χτυπήσει το κουδούνι δίπλα για να δει αν η κόρη μου είναι μέσα, εκείνος μου επιτέθηκε. Μου έσπασε το δόντι και το χείλος. Με πήγαν στο Νοσοκομείο», περιέγραψε ο ίδιος.

Στην απολογία του ο δράστης αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στον πεθερό του. Υποστήριξε ότι μόνος του έπεσε και χτύπησε. Είπε ακόμη ότι με τη σύζυγό του είχαν αποφασίσει να χωρίσουν συναινετικά. Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και μία φίλη του για να καταθέσει, η οποία ισχυρίστηκε ότι λίγα λεπτά νωρίτερα από το συμβάν η ίδια βρισκόταν σε παρακείμενο σουβλατζίδικο, απ’ όπου πέρασε ο κατηγορούμενος και την ενημέρωσε ότι έχει ραντεβού με τον πεθερό του. Η ίδια επίσης ισχυρίστηκε ότι είδε τον 43χρονο να μπαίνει στο σπίτι κανονικά από την είσοδο και όχι από το μπαλκόνι.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου