ΤΟΠΙΚΑ

Στο 14ο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ ο Κων. Μαραβέγιας

στο-14ο-συνέδριο-της-ποε-υεθα-ο-κων-μαραβ-876671

Στην έναρξη του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ) παρέστη ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Γιώργο Βογιατζή.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, αμέσως μετά την τοποθέτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνη Οικονόμου, ο κ. Μαραβέγιας τόνισε το δίκαιο του διεκδικητικού πλαισίου για νέες προσλήψεις και της παραμονής του βαρέος και ανθυγιεινού επιδόματος στις ειδικότητες των υπαλλήλων.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην προσπάθεια αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών των στρατιωτικών εργοστασίων στη Μαγνησία, υπογραμμίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελείται και στα 3 στρατιωτικά εργοστάσια της Θεσσαλίας, όπως επίσης στο στρατιωτικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Κλείνοντας, ο βουλευτής επανέλαβε ότι στηρίζει τις διεκδικήσεις του πολιτικού προσωπικού και υπενθύμισε ότι επανειλημμένα έχει ασκήσει κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. «Το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αποτελεί φορέα προστιθέμενης αξίας στην εθνική άμυνα της χώρας και γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε αρωγοί στα δίκαια αιτήματά τους, όπως αυτά αναδεικνύονται από τους θεσμικούς εκπροσώπους τους», τόνισε ο κ. Μαραβέγιας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου