ΤΟΠΙΚΑ

«Ξηλώθηκε» μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων στην Αγριά

ξηλώθηκε-μηχάνημα-έκδοσης-εισιτηρ-873867

«Καπέλο» 0,50 ευρώ για κάθε τους μετακίνηση με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου αναγκάζονται να πληρώνουν επιβάτες από την Αγριά, οι οποίοι δεν βρίσκουν να αγοράσουν εισιτήρια.

Σύμφωνα με τον δημοτικό σύμβουλο, Μπάμπη Ζάχο, το τελευταίο τρίμηνο «ξηλώθηκε» αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων στο κέντρο της Αγριάς και το επιβατικό κοινό δεν βρίσκει για να αγοράσει εισιτήρια για τις καθημερινές μετακινήσεις του. «Σημεία πώλησης δεν υπάρχουν, ενώ δεν διαθέτουν όλα τα περίπτερα εισιτήρια, καθώς δεν έχουν κέρδος», αναφέρει ο κ. Ζάχος.

Επιβάτες μπαίνουν στο λεωφορείο και αγοράζουν εισιτήρια με επιβάρυνση. «Ο κόσμος διαμαρτύρεται γιατί καλείται να πληρώσει εισιτήριο δύο ευρώ από ενάμιση που κοστίζει, επειδή δεν βρίσκει να αγοράσει», σημειώνει ο κ. Ζάχος.

Ο ίδιος ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ. «Μου είπαν ότι λήφθηκε απόφαση για την απομάκρυνση του μηχανήματος, επειδή γινόταν στόχος βανδαλισμών. Θα μπορούσε να βρεθεί λύση να μπει σε έναν πιο προστατευμένο χώρο. Ή εν πάση περιπτώσει, να διατίθενται εισιτήρια μέσα στο λεωφορείο στην κανονική τιμή, χωρίς πρόστιμο, για τους επιβάτες που δεν βρίσκουν να αγοράσουν, από τη στιγμή που απομακρύνθηκε το μηχάνημα», αναφέρει ο ίδιος.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου