ΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση Χρ. Μπουκώρου για περιστατικό bullying στη Μαγνησία

ενημέρωση-χρ-μπουκώρου-για-περιστατι-863729

Επίσκεψη στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας πραγματοποίησε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. και βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, όπου και συναντήθηκε με τον Διευθυντή κ. Σωκράτη Σαβελίδη παρουσία και της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Φασουράκη Ρηγώς.

Ο κ. Σαβελίδης συζήτησε με τον βουλευτή μία ευρεία γκάμα ζητημάτων που άπτονται της εκπαιδευτικής κοινότητας, ενώ ενδελεχής ήταν και η ενημέρωση γύρω από θλιβερό περιστατικό bullying που έλαβε χώρα στην περιοχή μας. Ο κ. Σαβελίδης τον πληροφόρησε για τις ενέργειες που ακολουθήθηκαν για την αντιμετώπιση του ως άνω περιστατικού, με τη συνδρομή ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών που υπηρετούν στην εκπαίδευση, ενώ τόνισε ότι θα ακολουθήσουν και εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας και εκφοβισμού.

Ο βουλευτής μετά το πέρας της συνάντησης, ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη για την ενημέρωση, ενώ τόνισε ότι είναι υποχρέωση της κοινωνίας συνολικά, αλλά και του εκπαιδευτικού μας συστήματος να καταδικάζουμε και να σταματήσουμε το bullying, ένα φαινόμενο που τείνει να λάβει ανησυχητικές διαστάσεις, σε οποιαδήποτε του μορφή όχι μόνο στο χώρο των σχολείων αλλά και παντού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου