ΤΟΠΙΚΑ

Eλεύθερος υπό όρους ο 57χρονος πιστολέρο

eλεύθερος-υπό-όρους-ο-57χρονος-πιστολέρο-855954

Ελεύθερος υπό όρους με απόφαση του ανακριτή αφέθηκε ο 57χρονος «πιστολέρο» που τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στη Μηλίνα, υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού πρώτα είχε εκτοξεύσει απειλές κατά θαμώνων, επέστρεψε οπλισμένος δύο φορές, προκαλώντας πανικό μέσα στο μαγαζί, που εκείνη την ώρα ήταν γεμάτο πελάτες.

Στον 57χρονο επιβλήθηκε ο όρος να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο τοπικό τμήμα, μέχρι να οριστεί δικάσιμο για την παράνομη οπλοφορία, παρά το γεγονός ότι ο 21χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο και δεν υπέβαλε εναντίον του μήνυση.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του στον ανακριτή είπε ότι δεν είχε πρόθεση και σκοπό να βλάψει κανέναν. Παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένος και υπογράμμισε πως αυτό ενδεχομένως να τον έκανε προκλητικό και ερειστικό.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η Αστυνομία που κλήθηκε να διαχειριστεί το περιστατικό ο κατηγορούμενος άρχισε να ενοχλείται με το παραμικρό και να εξυβρίζει τους θαμώνες. Παρά τις προτροπές του νεαρού ιδιοκτήτη του μπαρ να σταματήσει, ο ίδιος συνέχιζε να ενοχλεί τις παρέες, μέχρι που έφυγε από το μαγαζί, για να επιστρέψει πίσω με ένα ψεύτικο πιστόλι, δίνοντας συνέχεια στο επεισόδιο.

Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τον συνετίσει, όμως εκείνος δεν καταλάβαινε τίποτα. Ετσι έφυγε ξανά από το μαγαζί και επέστρεψε με δεύτερο όπλο, ένα μη λειτουργικό τυφέκιο.

Τελικά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο 54χρονος βρέθηκε με χειροπέδες στο Τμήμα και χθες στον ανακριτή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου