ΤΟΠΙΚΑ

25.000 μοριακά τεστ σε τρία χρόνια πανδημίας και συνεχίζει…

25-000-μοριακά-τεστ-σε-τρία-χρόνια-πανδημία-853021

Τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το Βιοχημικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου Βόλου στην έγκαιρη διάγνωση νοσημάτων και η συμβολή του στην πανδημία του κορονοϊού αποτυπώθηκε για μία ακόμη φορά, σε έναν σύντομο απολογισμό δράσης που έκανε ο διευθυντής Dr. Hλίας Τογκουσίδης, κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος.

Το τμήμα το 2022 πέτυχε πάλι να ξεχωρίσει σε όλη την Ελλάδα, καθώς κατετάγη δεύτερο στην Εθνική Αξιολόγηση Ποιότητας, μεταξύ 269 εργαστηρίων.

Πιο συγκεκριμένα στα τρία χρόνια πανδημίας διενεργήθηκαν 25.000 PCRtests SARS-CoV-2, ενώ σε 1.500.000 ανέρχονται κατά μέσο όρο οι εξετάσεις που γίνονται ετησίως με αποτέλεσμα το Βιοχημικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου να κατατάσσεται 2ο σε 269 εργαστήρια στην Εθνική Αξιολόγηση Ποιότητας.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για τον ίδιο τον άρρωστο, το Νοσοκομείο και για το κοινωνικό σύνολο γενικότερα. Κοπή πίτας στον τόπο του εγκλήματος… με όλη την ομάδα δεμένη. Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλους τους μαχητές συναδέλφους», ευχήθηκε σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Τογκουσίδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου