ΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός της ΟΕΒΕΜ

με-επιτυχία-ο-ετήσιος-χορός-της-οεβεμ-85299

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016, ο ετήσιος χορός της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Μαγνησίας στο Ενυδρείο.

Στην εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου όπως ενημερώνει η ΟΕΒΕΜ τιμήθηκε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιος από τον επίτιμο πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ, Ευστάθιο Πλαστάρα, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γεώργιος Καββαθάς από τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της ΟΕΒΕΜ, Ευάγγελο Λαλίτσα, ο πρώην πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ, Αθανάσιος Σπύρου και αντ’ αυτού παρέλαβε την πλακέτα η σύζυγος του Ιωάννα Σπύρου από τη Γενική Γραμματέα της ΟΕΒΕΜ, Δωροθέα Καναβιτσά, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΜ, Θεμιστοκλής Αρχοντάκης από τον Αναπληρωματικό Γραμματέα Νικόλαο Τσίρο και ο εκλιπών και επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΜ Δημήτριος Τούμπας – παρέλαβε την πλακέτα η σύζυγος του κα. Σοφία Τούμπα – από τον αντιπρόεδρο της ΟΕΒΕΜ, Βασίλη Τόπα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα, ο παραρτηματάρχης ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Θεσσαλίας Αθανάσιος Δεληγιάννης και ο Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας Δημήτρης Κουτσούκος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί θερμά όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία για τη δυναμική τους παρουσία στην εκδήλωση. Επίσης ευχαριστεί τα μέλη του Επιμελητηρίου Δωροθέα Καναβιτσά, Γεώργιο Μπαρμπάκο και Βασίλη Καραλή Βασίλειο για την παρουσία τους.Τέλος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την επιστροφή των καρτών που δόθηκαν στο Επιμελητήριο Μαγνησίας και επεστράφησαν μια μέρα πριν τον χορό χωρίς να παρευρεθεί άλλος εκπρόσωπος του (εκτός των τριών προαναφερθέντων).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου