ΤΟΠΙΚΑ

Με Αρχαία και Μαθηματικά συνεχίζονται οι πανελλαδικές

με-αρχαία-και-μαθηματικά-συνεχίζοντα-847544

Αναμενόμενο το θέμα της έκθεσης για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Ομαλά χωρίς προβλήματα, άνοιξε η αυλαία των πανελλαδικών και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ του νομού. Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο, κλήθηκαν να γράψουν έκθεση οι υποψήφιοι, θέμα που χαρακτηρίστηκε αναμενόμενο ιδίως για το ΕΠΑ.Λ. που σχετίζεται με ζητήματα τεχνολογίας και το οποίο συνδυάζεται με την ημερομηνία της συγκεκριμένης εξέτασης που είναι αφιερωμένη στις Τηλεπικοινωνίες.

Στα δύο εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας, η διαδικασία κύλησε χωρίς προβλήματα. Με το νέο σύστημα έδωσαν 271 υποψήφιοι σε σύνολο 303 (καταγράφηκαν 32 απουσίες) και με το παλιό 47 υποψήφιοι σε σύνολο 57 (10 απόντες).

Σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου, τη σκυτάλη παίρνουν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ με το νέο σύστημα θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών και Μαθηματικά Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής και οι υποψήφιοι ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ και ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) με το παλαιό σύστημα σε Αρχαία Ελληνικά θεωρητικής, Μαθηματικά θετικής και τεχνολογικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου