ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις στα ΚΔΑΠ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Βόλου

προσλήψεις-στα-κδαπ-της-κεκπα-διεκ-βόλ-833205

Πρόσκληση ενδιαφέροντος στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και συγκεκριμένα για τις δομές των ΚΔΑΠ που λειτουργούν, για την πρόσληψη δύο ατόμων με σύμβαση ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, έως τη λήξη του προγράμματος 31 Αυγούστου 2016 και με δυνατότητα παράτασης με τη συνέχιση του προγράμματος, από την ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

Οι ειδικότητες των ατόμων που θα προσληφθούν είναι:

* Ένας Μουσικός απόφοιτος ΠΕ Μουσικολογίας με κατεύθυνση στη μουσικοπαιδαγωγική ή πιστοποιημένη κατοχή συστήματος ORF.

* Ένας Ζωγράφος απόφοιτος ΠΕ Καλών Τεχνών. Εφόσον δεν καλυφθεί η θέση με το παραπάνω προσόν, απόφοιτος ΠΕ του Τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να καταθέσουν στη διεύθυνση Προύσσης 22 Ν. Ιωνία Βόλου έως 17 Ιουνίου 2016 τα εξής δικαιολογητικά:

1.Αίτηση (συμπληρώνεται στην υπηρεσία)

2. Βιογραφικό σημείωμα

3. Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών

4. Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα και υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου στην οποία να αναφέρεται το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας ( Αν πρόκειται για απασχόληση στο Δημόσιο οι υποψήφιοι μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του δημοσίου φορέα, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα). Για ελεύθερους επαγγελματίες, πλέον αυτών, απαιτείται η υποβολή σχετικών συμβάσεων ή δελτίων παροχής υπηρεσιών.

5.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για την απόδειξη ύπαρξης ανήλικων τέκνων) 6.Πιστοποιητικά απόδειξης γονέα ή τέκνου πολύτεκνης οικογένειας ή γονέα ή τέκνου μονογονεικής οικογένειας.

Για τα απαραίτητα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά και τη γνησιότητας τους ακολουθείται το σχετικό πλαίσιο του ΑΣΕΠ. Κατά των αποτελεσμάτων επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους άσκηση ένστασης μέσα σε προθεσμία 3 ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου