ΤΟΠΙΚΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς

παράσταση-διαμαρτυρίας-του-αγροτικο-812763

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Ζαγοράς στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και στο Κέντρο Υγείας για τη διεκδίκηση των απαραίτητων αναγκών για την επιβίωσή τους στην ύπαιθρο.

Ανάμεσα στα αιτήματά τους ήταν η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, να μην κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Ζαγορά, η κάλυψη των ελλείψεων σε εκπαιδευτικούς και η επίλυση των προβλημάτων του δικτύου της ΔΕΗ.

«Οι αγρότες του Πηλίου παλεύουμε αδιάκοπα ενάντια στο ξεκλήρισμα και τον αφανισμό μας. Τα προβλήματά μας συνεχώς οξύνονται και τα χωριά μας διαρκώς ερημώνουν.

Το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς είναι σε πλήρη εγκατάλειψη, καθώς παρουσιάζει προβλήματα στην κτιριακή υποδομή, αλλά και τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα προστασίας.

Λόγω εγκατάλειψης του κτιρίου, πολλοί χώροι παραμένουν μη λειτουργικοί με αποτέλεσμα, εκτός απ’ τα έκτακτα περιστατικά, η πόρτα του Κέντρου Υγείας να είναι κλειστή, ενώ οι ασθενείς εξυπηρετούνται για τη συνταγογράφηση από το παράθυρο», επισημαίνουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου