ΤΟΠΙΚΑ

Νέες ανθρωπιστικές αποστολές του «Εσταυρωμένου» σε χώρους κράτησης

νέες-ανθρωπιστικές-αποστολές-του-εσ-806630

Νέες ανθρωπιστικές αποστολές πραγματοποίησε ο Σύλλογος συμπαραστάσεως κρατουμένων Βόλου ο «Εσταυρωμένος», μέσω του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Μητρόπολης Δημητριάδος, σε χώρους κράτησης, κέντρα υγείας, χώρους φιλοξενίας προσφύγων και αλλού, προκειμένου να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη.

Οι ανθρωπιστικές αποστολές που πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια του Ιουνίου περιελάμβαναν την φυλακή Λάρισας, το Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, στο Κουτσόχερο Λάρισας, την φυλακή Γρεβενών, το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβετείας, την ανδρική φυλακή Κορυδαλλού, την γυναικεία φυλακή Κορυδαλλού, την γυναικεία φυλακή Ελαιώνα Θηβών, το Ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Βόλου, το Ιδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και ο ξενώνας «Φιλύρα». Παράλληλα δόθηκε βοήθεια σε δεκάδες άπορες οικογένειες και μοναχικά πρόσωπα της περιοχής της Μαγνησίας.

Το Κέντρο διαχείρισης ανθρωπιστικής βοήθειας της Μητρόπολης Δημητριάδος, απέστειλε μεγάλες ποσότητες ειδών ένδυσης, υπόδησης, κλινοσκεπάσματα (σεντόνια και κουβέρτες), παιδικά κρεβάτια, και κούνιες, παιχνίδια, μπάλες ποδοσφαίρου, είδη καθαριότητος, βιβλία κ.α. σε πολλά σημεία της Ελλάδας, συνεργαζόμενο με τις κατά τόπους αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Παράλληλα ο «Εσταυρωμένος» είναι σε θέση να πραγματοποιήσει άμεσα ανθρωπιστικές αποστολές σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου ζητηθεί, αξιοποιώντας τις προσφορές των ευαισθητοποιημένων κατοίκων του Βόλου και της Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου