ΤΟΠΙΚΑ

20% πτώση στην κίνηση της αγοράς

20-πτώση-στην-κίνηση-της-αγοράς-803446

Με αισθητά μειωμένη κίνηση στην εμπορική αγορά Βόλου και Νέας Ιωνίας συνεχίζεται η περίοδος των εκπτώσεων. Τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της εκπτωτικής περιόδου τα καταστήματα φαίνεται να έχουν μείωση στην κίνηση σε σχέση με πέρυσι κατά 20%.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας Κωνσταντίνος Τσέλιος είπε ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όπως εξήγησε, υπάρχει ησυχία αν και διανύουμε τέταρτη εβδομάδα των εκπτώσεων.

Μέσα σε όλα αυτά οι έμποροι είχαν την περασμένη εβδομάδα και τους ελέγχους για τη φοροδιαφυγή. «Η φοροδιαφυγή πρέπει να κυνηγηθεί, όμως χρειάζεται να αντιμετωπιστεί και το παραεμπόριο, το οποίο λυμαίνεται καθημερινά την πόλη. Ας καταφέρουν να πιάσουν αυτά τα 5 δισ. ευρώ που η αγορά χάνει πανελλαδικά κι εμείς θα συνεχίζουμε να κόβουμε αποδείξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να επισημανθεί ότι οι θερινές εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Κατά τη διενέργειά τους ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι εκτός από την αναγραφή της παλιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου