ΤΟΠΙΚΑ

Αίσιο τέλος για τη 16χρονη από την Ανάβρα- Εντοπίστηκε σε ορεινό χωριό των Φαρσάλων

αίσιο-τέλος-για-τη-16χρονη-από-την-ανάβρ-792051

Μετά από ολονύχτιο θρίλερ στην περιοχή της Ανάβρας Αλμυρού και τη μεγάλη κινητοποίηση που βρίσκονταν σε εξέλιξη για τον εντοπισμό 16χρονης που είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν, πριν από λίγο σήμανε η λήξη συναγερμού. Η ανήλικη κοπέλα, αφού περιπλανήθηκε όλο το βράδυ μέσα στο δάσος, εντοπίστηκε στο ορεινό χωριό Σκοπιά, στα Φάρσαλα, από βοσκό που ειδοποίησε την Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της, αλλά εξαντλημένη. Αυτή την ώρα μεταβαίνουν στο σημείο που εντοπίστηκε οι γονείς της για να την παραλάβουν.

Υπενθυμίζεται ότι η 16χρονη βρισκόταν με τον πατέρα της κτηνοτρόφο στην περιοχή Λυκοράχη για κτηνοτροφικές εργασίες, όταν άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς τα ίχνη της εξαφανίστηκαν γύρω στις 18:30 χθες το απόγευμα.

Ο πατέρας της ενημέρωσε αναστατωμένος την Αστυνομία ότι αναζητούσε την κόρη του και δεν μπορούσε να τη βρει, ενώ νωρίτερα της είχε ζητήσει να παραμείνει σε συγκεκριμένο σημείο σε ξέφωτο, προκειμένου να βάλει τα ζωντανά στο μαντρί και να επιστρέψει.

Επισημαίνεται ότι πατέρας και κόρη βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τη στάνη τους και το δρομολόγιο που είχε ακολουθήσει ο κτηνοτρόφος για τη βοσκή των ζώων ήταν για τον ίδιο ρουτίνας. Εντούτοις, πρόκειται για ορεινή περιοχή δασώδη.

Αμεσα σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική. Στις έρευνες συμμετείχαν η ΕΛΑΣ, η ΕΜΑΚ Λάρισας, η ΠΥ Βόλου, εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, υπάλληλοι του Δήμου Αλμυρού και ντόπιοι κυνηγοί.

.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου