ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό

αλλαγή-σκηνικού-στον-καιρό-781858

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό, με συννεφιές και πιθανές σποραδικές βροχές αλλά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ηπειρωτικά, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στη Μαγνησία αλλά και ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Ειδικότερα, για σήμερα αναμένονται σποραδικές βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες ενώ η θερμοκρασία που τις τελευταίες μέρες ήταν ιδιαίτερα υψηλή για τα δεδομένα της εποχής, δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 5 μποφόρ.

Για σήμερα Τετάρτη στη Μαγνησία ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, αυξημένες τοπικά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 28 βαθμούς Κελσίου. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχόπτωση.

Για αύριο Πέμπτη στη Μαγνησία ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Από την Παρασκευή και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, προβλέπεται και πάλι να επικρατήσουν πιο υψηλές θερμοκρασίες. Ειδικότερα ο καιρός θα είναι αίθριος με τη θερμοκρασία να «σκαρφαλώνει» και μέχρι τους 30 βαθμούς Κελσίου. Το ίδιο σκηνικό προβλέπεται και για το Σάββατο με τους ανέμους να είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι και τον υδράργυρο να φτάνει μέχρι τους 29 βαθμούς Κελσίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου