ΤΟΠΙΚΑ

Λειτουργία Τράπεζας Αίματος από τη Δομή Ισότητας EKB

λειτουργία-τράπεζας-αίματος-από-τη-δο-769968

Μία ακόμη σημαντική πρωτοβουλία που αφορά στους εργαζόμενους αλλά και σε όλους τους πολίτες. H Δομή Ισότητας των Φύλων του Εργατικού Κέντρου Βόλου έχει δημιουργήσει και λειτουργεί Τράπεζα Αίματος για τις ανάγκες εργαζόμενων και συνανθρώπων.

«Επειδή το αίμα παραμένει το πολύτιμο, αναντικατάστατο αγαθό που θα βοηθήσει αυτούς που το έχουν ανάγκη, απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους, να ανταποκριθούν, ως εθελοντές αιμοδότες, βιώνοντας το μοναδικό αυτό συναίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, που μπορεί να σώσει ζωές» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Δομής Ισότητας.

Η Δομή Ισότητας των Δύο Φύλων του Εργατικού Κέντρου Βόλου το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσει και στη διοργάνωση προγραμματισμένης εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς εν όψει καλοκαιριού όπως είναι γνωστό πάντα υπάρχει σημαντική ζήτησε σε αίμα προκειμένου να βοηθηθούν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη.

Ενημέρωση μάλιστα για τη λειτουργία της νέας αυτής δράσης της Δομής Ισότητας θα λάβουν όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του ΕΚΒ προκειμένου να συνδράμουν οι εργαζόμενοι που μπορούν σε αυτή την πρωτοβουλία.

Πληροφορίες: Εργατικό Κέντρο Βόλου, Μακρινίτσης 38, τηλ.: 2421024735, από 09:00-14:00 και 18:00-20:00, email: [email protected]

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου