ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύτηκαν 20 αριστούχοι από σχολεία της Μαγνησίας

βραβεύτηκαν-20-αριστούχοι-από-σχολεία-τ-762112

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Eurobank «Η μεγάλη στιγμή για την Παιδεία»

Είκοσι μαθητές από τη Μαγνησία μεταξύ 77 απ’ όλη τη Θεσσαλία, τις Κυκλάδες και τη Λέσβο, βράβευσε η Eurobank, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η μεγάλη στιγμή για την Παιδεία».

Η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων, καθώς και δύο αριστούχων από τους νομούς Κυκλάδων και Λέσβου που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λάρισα.

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, βραβεύθηκαν οι αριστούχοι μαθητές που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η Eurobank, απέδειξε για 12η συνεχή χρονιά πως παραμένει πιστή στην υλοποίηση του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό με μεγάλη αναγνώριση καθώς μέσα από αυτό έχουν βραβευθεί έως σήμερα 14.000 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 σκοπός του είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους απόφοιτους με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο οποίος είναι πάνω από 18, σε κάθε ένα από τα 1.550 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.

Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Παράλληλα, τιμητικές πλακέτες απονέμονται στα σχολεία απ’ όπου αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον ανώτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του κάθε Νομού, ο οποίος ήταν πάνω από 18. Στη Μαγνησία βραβεύτηκε το 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου για τον Σταύρο Κορέντη.

Από την πλευρά της Eurobank, την ομιλία πραγματοποίησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Θεσσαλίας, κ. Χαράλαμπος Φύλλος, με κεντρική ομιλήτρια την Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή και Επικεφαλής Τομέα Δικτύου Καταστημάτων Βορείου Ελλάδος, κ. Ντίνα Παπαποστόλου, η οποία τόνισε ότι «αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια, όχι μόνο για την επιτυχία του προγράμματος και την ανταπόκριση της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά εξίσου για τη διάρκειά του. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε μέσα από την επιβράβευση της αριστείας και της επίμονης προσπάθειας είναι ένα μήνυμα που στη Eurobank το έχουμε κάνει γνώμονα της καθημερινής μας δραστηριότητας και πρότυπο για εμάς τους ίδιους».

Τα βραβεία της Eurobank για τη Μαγνησία έλαβαν οι εξής 20 μαθητές:

  1. Θεοδώρα Ανδρικοπούλου από το 5ο Γενικό Λύκειο Βόλου
  2. Ελένη Αργυρίου από το 8ο Γενικό Λύκειο Βόλου
  3. Ιφιγένεια Αρσενοπούλου από το 1ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας
  4. Θεσσαλία Βούλγαρη από το 7ο Γενικό Λύκειο Βόλου
  5. Ελένη Γκαλιμάνα από το Γενικό Λύκειο Σκοπέλου
  6. Γεώργιος Εμμανουήλ Ζώκαρης από το 3ο Γενικό Λύκειο Βόλου
  7. Χρήστος Καρούτης από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Σούρπης
  8. Σταύρος Κορέντης από το 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου
  9. Φιλαρέτη Κουϊμτζή-Φιλαρέτου από το Γενικό Λύκειο Σκιάθου
  10. Χαρίκλεια Κούνε από το Γενικό Λύκειο Νέας Αγχιάλου
  11. Γεώργιος Λογοθέτης από το Γενικό Λύκειο Αγριάς
  12. Γεώργιος Παναγιώτης Λουφόπουλος από το Γενικό Λύκειο Βελεστίνου
  13. Θεοδώρα Λωρίτη από το Γενικό Λύκειο Αλμυρού
  14. Αθανάσιος Μπασδάνης από το Γενικό Μουσικό Λύκειο Βόλου
  15. Βασιλική Νικολέτα Παπαγεωργίου από το Γενικό Λύκειο Ζαγοράς
  16. Μαρία Πιτοπούλου από το Γενικό Λύκειο Αργαλαστής
  17. Μαργαρίτης Ρομφαίας από το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου
  18. Ελένη Σχορετσανίτη από το 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Ιωνίας
  19. Αρετή Τσιρίκου από το 6ο Γενικό Λύκειο Βόλου
  20. Ειρήνη Χριστοφορίδου από το 2ο Γενικό Λύκειο Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου