ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα να μην επιτραπεί η διακοπή ηλεκτροδότησης στην ΕΡΑ Βόλου

κάλεσμα-να-μην-επιτραπεί-η-διακοπή-ηλε-761610

Απευθύνουν εργαζόμενοι και ΕΛΜΕ

Kάλεσμα προς τα συνδικάτα, κοινωνικούς φορείς και συλλογικότητες απευθύνουν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΑ Βόλου να παρευρεθούν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ στον Αγιο Κωνσταντίνο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επίκειται επιχείρηση διακοπής της ηλεκτροδότησης του ραδιοφωνικού σταθμού.

«Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες -υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους εργαζόμενους στην ΕΡΑ Βόλου- που έφθασαν στο σταθμό μας, η εθελόδουλη συγκυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου – Φορτσάκη, υπερασπιστές ξένων συμφερόντων, θα επιχειρήσει να κλείσει την ΕΡΑ Βόλου.

Θα επιχειρήσει με τα γνωστά της δόλια μέσα, να φιμώσει την δική σας φωνή, τον Σταθμό της Θεσσαλίας, ο οποίος επί 66 συναπτά έτη εκπέμπει ανελλιπώς. Ασφαλώς και δεν θα επιτρέψουμε την διακοπή, το μαύρο.

Όλοι μαζί, όπως είστε 18 μήνες τώρα, εδώ στο πλευρό μας, δίνουμε δυναμικό παρών σήμερα 4 Δεκεμβρίου του 2014, (σε εξέλιξη τα Δεκεμβριανά…) στις 9 το πρωί, στη δική μας παράγκα της ενημέρωσης, του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας. Αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική δικαίωση, με την σημαία της Ελεύθερης Ελληνικής Ραδιοφωνίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από τους «Αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΑ Βόλου». Ανάλογο κάλεσμα παρουσίας του κόσμου έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό κάνει και η ΕΛΜΕ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου