ΤΟΠΙΚΑ

«Ξαναχτύπησε» ο ανώνυμος δωρητής του Νοσοκομείου

ξαναχτύπησε-ο-ανώνυμος-δωρητής-του-759104

Η νέα δωρεά του ανώνυμου δωρητή είναι αξίας 22.000 ευρώ και θα βοηθήσει σημαντικά στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Τμήματος Αιμοδοσίας

«Χτύπησε» και πάλι ο ανώνυμος δωρητής του Νοσοκομείου Βόλου, αυτή τη φορά δωρίζοντας 22.000 ευρώ με σκοπό την προμήθεια ενός ψυγείου συντήρησης ασκών αίματος και δύο συσκευών ανακίνησης του αίματος κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας.

Η Διοίκηση και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο» σε ανακοίνωση, εκφράζουν δημόσιες ευχαριστίες στον ανώνυμο συμπολίτη για την κάλυψη της δαπάνης των 22.000 ευρώ με σκοπό την προμήθεια ενός ψυγείου συντήρησης ασκών αίματος και δύο συσκευών ανακίνησης του αίματος κατά τη διάρκεια της αιμοληψίας .

Με την παραλαβή τους από το Τμήμα Αιμοδοσίας θα βελτιωθεί η ποιότητα του έργου, με συνοδά τόσο την ασφάλεια των ασθενών όσο και των αιμοδοτών.

«Θέλουμε μαζί με τις ευχαριστίες μας, να τονίσουμε το μέγεθος της προσφοράς του ανώνυμου συμπολίτη μας που εμφορείται από ανθρωπιστικές ιδέες» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου