ΤΟΠΙΚΑ

Η ΕΕΕΔ Μαγνησίας εφιστά την προσοχή για εράνους -μαϊμού

η-εεεδ-μαγνησίας-εφιστά-την-προσοχή-γι-751941

Πλασιέ με έδρα κατοικίας τη Λάρισα κρύβονται πίσω από ψεύτικους εράνους για την υποτιθέμενη ενίσχυση διασωστικών ομάδων του Βόλου και της Μαγνησίας.

Η Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Μαγνησίας (ΕΕΕΔ), συμμεριζόμενη τις δίκαιες ανησυχίες των υπολοίπων διασωστικών ομάδων και των πολιτών της περιοχής μας, ενημερώνει οι πλασιέ αυτοί έχουν καταδικαστεί για παρόμοιες συμπεριφορές και παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν την έκνομη συμπεριφορά τους, υποδυόμενοι εκπροσώπους τοπικών σωματείων και παραρτημάτων.

Γι΄ αυτόν τον λόγο η ΕΕΕΔ Μαγνησίας οποιαδήποτε προσέγγιση κάνει στην κοινωνία του Βόλου, την κάνει μέσω των νομίμως εκλεγέντων μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου, οι οποίοι επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα, διότι μόνον έτσι μπορεί να κοινωνήσει τις ιδέες της αξιόπιστα, μόνον έτσι μπορεί να συνομιλήσει με τους πολίτες για θέματα εθελοντισμού και δράσεων, να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, να εξηγήσει τους σκοπούς της και το σπουδαιότερο, να τους προσκαλέσει στα μαθήματα εκπαιδεύσεων είτε ως υποψήφια μέλη είτε ως πολίτες που θέλουν να μάθουν δωρεάν πέντε βασικά πράγματα μεθόδων προστασίας της ζωής τους και της ζωής των γύρω τους.

Σε ανακοίνωσή της που υπογράφει ο πρόεδρος ΕΕΕΔ και ο γενικός γραμματέας της Δημήτριος Χρήστου και Αντώνης Βάλβης αναφέρονται τα εξής:

«Η ΕΕΕΔ Μαγνησίας είναι αναγνωρισμένο διασωστικό σωματείο με την με αριθμό 71/2017 διάταξη του Ειρηνοδικείου Βόλου και το καταστατικό της είναι καταχωρημένο στα βιβλία σωματείων του πρωτοδικείου Βόλου και έχει έδρα και φορολογική ταυτότητα και δεν είναι μη κυβερνητική οργάνωση (Μ.Κ.Ο.), ούτε παράρτημα ομάδας ή σωματείου άλλης πόλεως.

Επιπροσθέτως δεν επιδιώκει την προβολή της μέσω του τύπου και της τηλεοράσεως και δεν επιθυμεί η βούληση των μελών της να καταντήσει βουλιμία. Η ανταμοιβή της παραμένει φυλαγμένη στην καρδιά του κάθε μέλους της και στην ψυχή των ανθρώπων που την παρακολουθούν από κοντά και έξω από κάθε δημοσιότητα. Το Σωματείο μας πιστεύει πως κάθε άνθρωπος που βοηθά τον συνάνθρωπό του, οφείλει να το κάνει αθόρυβα, όπως την προσευχή του. Η ΕΕΕΔ Μαγνησίας δεν συμμετέχει σε ασκήσεις που θυμίζουν παρελάσεις και δεν προσφέρουν ουσία στα μέλη της. Παραγγέλματα και φασιστικές νοοτροπίες δεν ενσωματώνονται στους κόλπους της και θα την βρίσκουν πάντα απέναντί τους. Η ΕΕΕΔ Μαγνησίας δεν επιβάλλει στους φορείς που την καλούν, να ανακοινώνουν οπωσδήποτε ευχαριστίες προς το πρόσωπό της. Δεν συναλλάσσεται με δημοσιογράφους, πολιτικούς και παρατρεχάμενους δημοσίων θέσεων για την επίτευξη της προβολής της.

Η ΕΕΕΔ Μαγνησίας για πρώτη φορά από την ίδρυσή της, τον Οκτώβριο του 2017, παίρνει θέση στα ΜΜΕ και κάνει μια αναγκαία αναφορά στα πεπραγμένα της. Προηγούμενοι αθόρυβοι σταθμοί της η κάλυψη Α’ Βοηθειών της μεγάλης συναυλίας για τα 20 χρόνια της Εστουδιαντίνας στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου (Δευτέρα 10/9/2018) και η κάλυψη του 10ου Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών & Μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Πόρων Πιερίας, με την συμμετοχή 13 χωρών (Πέμπτη 13/9/2018). Επόμενος σταθμός της η κάλυψη Α’ Βοηθειών της μεγάλης συναυλίας του Μίκη Θεοδωράκη την Κυριακή 16/9/2018 στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου