ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη στο κτίριο του Στρεφτάρη, όπου θα βρει στέγη το ΚΕΘΕΑ Πιλότος

επίσκεψη-στο-κτίριο-του-στρεφτάρη-όπο-748786

Εντός των ημερών ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασής του

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες το πρωί η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας στο υπό κατασκευή έργο για την αναβάθμιση των υποδομών θεραπευτικού προγράμματος του ΚΕΘΕΑ Πιλότος, με αφορμή την έναρξη, εντός των προσεχών ημερών, των εργασιών ανάπλασης του κτιρίου του ΚΕΘΕΑ στο Βόλο.

Η σχετική σύμβαση, την οποία υπέγραψε πρόσφατα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπεγράφη προσφάτως από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας προβλέπει προϋπολογισμό που αγγίζει το 1 εκ. ευρώ.

Παρουσία του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Μαγνησίας Κων. Φλαμπούρη, του ανάδοχου του έργου Αν. Αδάμου (εργολάβος-μηχανικός), του μέλους του Δ.Σ του Κληροδοτήματος Στρεφτάρη Χρήστου Μπουκώρου και της ομάδας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ (κκ. Γιάν. Μίλτος – Υπεύθυνος ΚΕΘΕΑ, Μαρία Βλαχιώτη – υπεύθυνη Τεχνικής Υπηρεσίας ΚΕΘΕΑ, Μάγδα Παπαλάμπρου -Πολιτικός Μηχανικός Τ.Υ. ΚΕΘΕΑ, Λάμπρος Πέττας – Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Υ. ΚΕΘΕΑ, Μανώλης Μαρουδάκης – Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Υ. ΚΕΘΕΑ και Κατερίνα Μουρίκη -Πρόεδρος Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ Εξοδος & ΚΕΘΕΑ Πιλότος), η Δωροθέα Κολυνδρίνη επισήμανε τη σπουδαιότητα του κληροδοτήματος για τη Μαγνησία.

Οπως δήλωσε «αποτελεί ένα σημαντικό κτίριο, απόθεμα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και σημείο αναφοράς για τη φυσιογνωμία της πόλης μας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εξαρχής έθεσε ως βασική της προτεραιότητα την ολοκλήρωση του έργου αυτού, καθώς το διέπει ο κοινωνικός χαρακτήρας, και κατάφερε την εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης και την έναρξη των εργασιών με χρονοδιάγραμμα περάτωσης του έργου τα τέλη του 2015».

Ακολούθως η αντιπεριφερειάρχης μετέβη μαζί με όλους τους παρευρισκομένους στο παρακείμενο κτίριο, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους έφηβους – μέλη και να περιηγηθεί στους χώρους του, κτίριο στο οποίο επί του παρόντος λειτουργεί το ΚΕΘΕΑ Πιλότος, και το οποίο θα συνδέεται με το υπό κατασκευή κτίριο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου