ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά βιβλίων σε κληρικούς

προσφορά-βιβλίων-σε-κληρικούς-744982

Πρωτοβουλία του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Εσταυρωμένος»

Μεγάλη ποσότητα βιβλίων προσέφερε σε όλους τους κληρικούς τεσσάρων Ιερών Μητροπόλεων της Θεσσαλίας ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο «Εσταυρωμένος», με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Προ ημερών απεστάλησαν 72 βιβλία στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, μετά από αίτημα του οικείου Μητροπολίτου. Πρόκειται για τα βιβλία: «Ο ιερεύς ως προεστός και εξομολόγος» και «Οικογένεια με Χριστό και Εκκλησία», του π. Θεοδώρου Μπατάκα, προέδρου του Δ.Σ. του «Εσταυρωμένου».

Στο μεταξύ, προσφέρθηκαν δωρεάν 830 ακόμη βιβλία στους κληρικούς των Μητροπόλεων Δημητριάδος, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Λαρίσης, και Ελασσόνος, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 25 ετών διακονίας και κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου.

Συνολικά διατέθηκαν 905 βιβλία, όλα εκδόσεις του «Εσταυρωμένου», τα οποία μεταφέρουν κοινωνικά και πνευματικά μηνύματα στον αναγνώστη. Τα βιβλία διανεμήθηκαν ως εξής: Στην Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, 410, στη Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, 130, στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, 231 , στη Μητρόπολη Ελασσόνος, 62 και στη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων,72.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου