ΤΟΠΙΚΑ

Θερμό Σαββατοκύριακο στη Μαγνησία

θερμό-σαββατοκύριακο-στη-μαγνησία-744996

Διατηρείται η καλοκαιρινή διάθεση του καιρού, όπως αναφέρει ο Νίκος Καντερές Ενα ακόμη θερμό Σαββατοκύριακο για την περιοχή της Μαγνησίας, χωρίς ωστόσο ο υδράργυρος να δείξει πάνω από 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι καλοκαιρινοί καύσωνες έχουν παύσει προ πολλού, όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρώην διευθυντής πρόγνωσης της ΕΜΥ, Νίκος Καντερές, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν αναμένονται έντονα, ούτε ανησυχητικά φαινόμενα στην περιοχή.

Διατηρείται, όπως όλα δείχνουν, η καλοκαιρινή διάθεση του καιρού, με μια πρόσκαιρη διαταραχή να εμφανίζεται την ερχόμενη Δευτέρα προς Τρίτη, που αναμένεται να επηρεάσει κυρίως τη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα, χωρίς να προκαλεί προβλήματα για τη Μαγνησία. Συνεχίζονται στο μεταξύ οι διακυμάνσεις, καθώς βελτιώνονται και πάλι οι καιρικές συνθήκες αλλά ενδέχεται να έχει φθινοπωρινά χαρακτηριστικά ο καιρός του επόμενου Σαββατοκύριακου.

«Βρισκόμαστε αναφανδόν στο καλοκαίρι και αυτές οι μέρες είναι πολύ καλές για τους γηγενείς και όσους βρίσκονται σε διακοπές. Απλώς φέτος το καλοκαίρι δεν είχε κάποια ένδειξη για κύμα καύσωνα», υπογράμμισε ο κ. Καντερές.

Με τις καλοκαιρινές συνθήκες να διατηρούνται, παρά τις εναλλαγές του καιρού και τα βροχερά «διαλείμματα» που συνοδεύονται από φθινοπωρινές θερμοκρασίες, το μικρό καλοκαιράκι αναμένεται τον Οκτώβριο, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν ακόμη σαφείς ενδείξεις για το μετεωρολογικό προφίλ του Σεπτεμβρίου.

ΓΛ. ΥΔΡ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου