ΤΟΠΙΚΑ

Στέρεψαν οι βρύσες στο Φυτόκο μετά από σοβαρή βλάβη σε αγωγό ύδρευσης

στέρεψαν-οι-βρύσες-στο-φυτόκο-μετά-από-74285

Σε μαρτύριο εξελίχτηκε η χθεσινή ημέρα για τους κατοίκους της περιοχής πάνω από τον Περιφερειακό στο ύψος του Φυτόκου. Βλάβη στο δίκτυο της ύδρευσης είχε ως αποτέλεσμα να στερέψουν οι βρύσες τους μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ η υδροδότηση αποκαταστάθηκε γύρω στις 8 το βράδυ.

Το πρόβλημα προέκυψε χθες στις 11. 30 το πρωί, σύμφωνα με τους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής . Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΜΒ, η βλάβη στον αγωγό της ύδρευσης ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιστρατευθούν τα συνεργεία της διαδημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης της μείζονος περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν το σημείο της ζημιάς για να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης.

Αυτό κατέστη δυνατό μετά από αρκετές ώρες, όταν εντοπίστηκε η βλάβη σε έκταση κάτω από τον Περιφερειακό και ενώ δεκάδες νοικοκυριά είχαν απομείνει χωρίς νερό ούτε για τους χώρους υγιεινής και ενώ τα τηλέφωνα στο κέντρο βλαβών της ΔΕΥΑΜΒ χτυπούσαν ασταμάτητα από τους περίοικους, που αναζητούσαν να ενημερωθούν πόσο ακόμη θα διαρκέσει η ταλαιπωρία τους.

Σύμφωνα με περίοικους που επικοινώνησαν με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για να μεταφέρουν την διαμαρτυρία τους, στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται σοβαρή βλάβη στο δίκτυο της ύδρευσης με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι καταναλωτές.

Δεν είναι τυχαίο, όπως μάλιστα υποστηρίζουν, ότι κάθε σχεδόν δίμηνο προκύπτουν προβλήματα στο δίκτυο, με τις διακοπές να είναι πολύωρες και την υπομονή των περιοίκων να εξαντλείται κάθε φορά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου