ΤΟΠΙΚΑ

Πανελλήνιο συνέδριο πολεοδομίας στο Βόλο

πανελλήνιο-συνέδριο-πολεοδομίας-στο-737473

Εως τις 23 Φεβρουαρίου η υποβολή των περιλήψεων των παρουσιάσεων

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, πρόκειται να φιλοξενήσει το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Σε συνέχεια των προηγούμενων 3 συνεδρίων Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης που διοργανώθηκαν από το ΤΜΧΠΠΑ, σκοπός του συνεδρίου είναι η ανάδειξη, συζήτηση και επιστημονική διερεύνηση του συνολικού εύρους των θεμάτων που άπτονται του χωρικού σχεδιασμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό με κεντρικούς άξονες όπως η πολεοδομία, η χωροταξία, η αστική και περιφερειακή ανάπτυξη, καθώς και η βιώσιμη ανάπτυξη και διαχείριση του περιβάλλοντος.

Το συνέδριο απευθύνεται στα άτομα που δραστηριοποιούνται στα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα: μέλη της επιστημονικής κοινότητας, ακαδημαϊκούς και ερευνητές, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζόμενους, καθώς και φοιτητές.

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν τις εργασίες τους να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις περίληψή τους από τις 12 Ιανουαρίου έως τις 23 Φεβρουαρίου 2015, μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής που θα ενεργοποιηθεί για το σκοπό αυτό στον ιστότοπο του συνεδρίου (http://conferenceprd4.prd.uth.gr/). Στην ίδια διεύθυνση θα δίνονται, επίσης, οδηγίες υποβολής και ένα υπόδειγμα περίληψης.

Διαμέσου του συστήματος θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ προφορικής παρουσίασης ή αναρτημένης ανακοίνωσης (poster). Όλες οι υποβληθείσες περιλήψεις θα κριθούν από την Επιστημονική Επιτροπή και όσες εγκριθούν θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του συνεδρίου.

Οι πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής περιλήψεων και τη διοργάνωση στις διευθύνσεις: http://conferenceprd4.prd.uth.gr και http://upload.users.uth.gr/files/20150107conferenceprd4_anakoinosi2.pdf.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου