ΤΟΠΙΚΑ

Βεβαιότητα για μια έδρα από τους ΑΝΕΛ στη Μαγνησία

βεβαιότητα-για-μια-έδρα-από-τους-ανελ-σ-730297

Το ψηφοδέλτιο του Νομού παρουσίασε χθες ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ

Δύο έδρες θα κερδίσει το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Θεσσαλία, μία εκ των οποίων στη Μαγνησία, εκτίμησε χθες ο εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής Επικράτειας του κόμματος Τέρενς Κουίκ στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο νομό, τονίζοντας πως οι ΑΝ.ΕΛ. θα αποτελέσουν τον πυρήνα πάνω στον οποίο θα οικοδομηθεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης.

Ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. διευκρίνισε μάλιστα ότι όταν κληθούν από εκείνους που θα πάρουν την εντολή για τον σχηματισμό Κυβέρνησης θα εμείνουν στις επτά θέσεις τους, με προτεραιότητα στο λογιστικό έλεγχο του χρέους.
Ο κ. Κουίκ απηύθυνε χθες προσκλητήριο στους ηλικιωμένους πολίτες της Μαγνησίας, την Κυριακή των εκλογών να πάρουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους από το χέρι και να πάνε να ψηφίσουν «για να φύγει η κατάρα που κυβερνάει τα τελευταία 2,5 χρόνια, προκειμένου να μην αναγκαστούν να μεταναστεύουν τα εγγόνια τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Επίσης ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας ανέφερε πως οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. το προηγούμενο διάστημα έδωσαν τη «μάχη» τους μέσα στη Βουλή και συνολικά 12 κατάφεραν να μείνουν όρθιοι αφού δεν «κούμπωσαν» στους 180 που έψαχνε ο Σαμαράς. «Οι 12 βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να οδηγήσουμε τη χώρα σε εκλογές όπως είχαμε υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή. Ο Ελληνας την Κυριακή στις κάλπες δεν θα έχει δρόμο επιστροφής, ή θα ακούσει εκείνες τις σειρήνες που έλεγαν ναι σε όλα ή θα αποφασίσει να πει όχι στη Βουλή της Τρόικας αλλά ναι στη Βουλή των Ελλήνων για μια καλύτερη ζωή», ανέφερε ο κ. Κουίκ.

Παρουσιάζοντας του υποψηφίους στο Ν. Μαγνησίας ο κ. Τέρενς Κουίκ τόνισε ότι στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας και δεν έχουν σχέση με την επαγγελματική πολιτική. Αναλυτικά όπως τους παρουσίασε οι υποψήφιοι για το Νομό Μαγνησίας είναι οι εξής: Ιωάννης Γκρίνιας, Κυριάκος Ευσταθίου, Κωνσταντίνος Ζούμπος, Μαρίνος Μπότσικας, Δέσποινα Παντελίδου, Συμεών Σάμιος, Ιωάννης Χασιώτης και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Τέλος, αναφερόμενος στο Ν. Μαγνησίας ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. χαρακτήρισε την Βιομηχανική Περιοχή «φάντασμα», τονίζοντας πως όλες οι επιχειρήσεις μετακομίζουν σε όμορες χώρες καθώς φορολογούνται από 8 με 12% σε αντίθεση με την Ελλάδα που φορολογούνται με 29%. Οσον αφορά τον τουρισμό ανέφερε πως η χώρα πρέπει να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική ενώ για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα πως θα πρέπει να ισχύσει το αφορολόγητο πετρελαίου και να μειωθούν οι τιμές στα εργαλεία της πρωτογενούς παραγωγής.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου